donderdag 19 juli 2018

Xenos woonboulevard

Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies. Bezoek de showroom van Zitmaxx. Keuze uit meer dan 9Hoekbanken. Zoek naar woon boulevard op de nieuwe KensaQ. Kies één van de vestigingen voor meer informatie over de koopzondagen en openingstijden.


Wij zijn maar liefst zeven dagen per week en 3dagen per jaar geopend!

Lees meer over onze openingstijden. Vanuit het distributiecentrum in Waalwijk worden onze filialen dagelijks bevoorraad met nieuwe producten. Producten die ook online op deze website te verkrijgen zijn. Met een paar nieuwe kussens op de bank, een hippe spiegel aan de muur, romantische kaarsen op een plateau of fotolijstjes met jouw mooiste herinneringen lijkt je interieur al compleet anders. Bij XENOS staat decoratieve waarde hoog in het vaandel.


Je wandelt nieuwsgierig door winkels waar non-food de boventoon voert. Elk artikel in het schap zorgt voor verfraaiing van je huiskamer, slaapkamer, badkamer, keuken of tuin. Ook in het beperkte food assortiment vind je vooral vrolijke producten.

Bekijk de Winkels en leuke Kortingsacties op de Website. De bossche woonboulevard huist diverse bedrijven. Kies voor een interieurcadeau onder de boodaar heb je het hele jaar plezier van! Kom naar de leukste woonboulevard van Nederland en en laat je inspireren. Ontdek ons breed aanbod aan wooninrichting, meubels, keukens en badkamers.


This video is unavailable. Kom langs en ontdek onze winkels en horecagelegenheden. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Kom snel langs en maak er een gezellig dagje woonwinkelen van!


We zijn goed bereikbaar én je parkeert gratis voor de deur. U kunt deze week van maandag tot en met zondag hier terecht. Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten?


Meubelplein Ekkersrijt is gelegen op woonboulevard Ekkersrijt, de grootste meubel- en woonboulevard van het Zuiden net boven Eindhoven. Hier vind je dé meubelzaken, interieur- en woonwinkels van Eindhoven. Daarnaast ondersteun ik de Teamleiders van de afdelingen Picking en Expeditie bij de uitvoering van hun operationele taken. Dan hebben we helaas vervelend nieuws: de drie winkels in Breda verdwijnen en worden overgenomen door interieurwinkel Casa.


In totaal blijven daar 8medewerkers werken.

Genoeg winkelplezier dus voor een hele dag! Verrassend wonen voor verrassende prijzen! Je vindt er alles wat leuk, anders en lekker is. Openingstijden Action Boulevard 1in Roosendaal.


Alle winkels zijn dagen per week geopend. Woonboulevard Heerlen beschikt over ruim winkels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts