maandag 30 juli 2018

Behang met fotolijstjes print

Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels. Bij Zoofy regel je snel een vakman voor al jouw klussen in of rondom huis.


Deze stijl is uitermate geschikt voor kleine ruimtes, met wit als belangrijkste basiskleur, gecombineerd met frisse kleuren of accenten in vergrijsde pasteltinten. Print behang is dé manier om je muren op te frissen en jouw interieur te voorzien van een unieke eyecatcher. Met prints kan je alle kanten op.

Je kan kiezen voor een bloemenprint, grafische print , materiaalprint, … Lees hier alles over de mogelijkheden, prijzen en aandachtspunten van behang met print. Poster Dream big little one roze A4. Met deze lieve maan poster boven het bedje, gaat je baby lekker dromen.


De poster in zacht roze met een witte maan, wolkje en sterren is een eyecatcher in de babykamer. Tekst: dream big little one. De poster is ook erg leuk om cadeau te doen bij een babyshower of als kraamcadeautje. De vertrekken ondergaan een ware metamorfose door de bezielde combinatie van kleuren en dessins. Van modern tot vintage, of tijdloze en eigenzinnige patronen.


Ga voor brede of smalle strepen of laat u inspireren door alle uitbundigheid van de natuur.

Op onze website vind je naast een grote collectie aan foto behang van behangpapier ook vlies fotobehang van uitstekende kwaliteit. Bovendien kunnen we behang maken van je eigen foto, of een foto van een fotobank. Lijsten en prints ophangen: zó doe je dat! Een dierbare foto, grappige quote of bijzonder schilderij: ze verdienen het om gezien te worden.


Idee voor een speciaal feestje thuis met een muur als receptieboek: Maak een gastenwand Beplak een paneel (houten plank of schildersdoek) met dit behang en gebruik het als gastenwan dus geef je vrienden en familie een zwarte viltstift en laat ze er een tekst of naam op schrijven als herinnering. Behang met fotolijstjes en leuke tip. Zo bekijk je de wereld vanuit je eigen woon-, slaap- of studeerkamer. Een wereldkaart behang is trouwens ook erg leuk voor de kinderkamer.


Geef jouw kamer een avontuurlijke look met een wereldkaart behang ! Wereldkaart behang op de muur Als je denkt aan een wereldkaart behang , kan het lijken of er weinig keuze is met modellen om uit te kiezen. Baan past rapportloos aan baan dus is te verlengen tot elke gewenste breedte (let op! dat de batchnummers hetzelfde zijn). Het is een gemakkelijke en snelle manier om een frisse wind door je interieur te laten waaien. Ontdek nog meer manieren om je bedrijf te promoten. Alle soorten behang online.


Nu al vanaf €1op Beslist. Vind hier alle deals in National! Ga mee op reis en maak van je muur het uitzicht van je dromen.


Canvasdoek voorzien van behang (bevestigen met behanglijm) met leuke print en fotolijst opgehangen aan een ketting.

Met het luxueuze behang van Versace, A. Creation, Porsche Design, Esprit Home of Brigitte Home, geef je jouw woonkamer een uitstraling van luxe en sfeer. Haal een Caribisch strand in huis, de skyline van New York of droom weg bij twee prachtige olifanten op kamervullend behang. Wil je de ruimte rustig houden, neem dan een tint behang binnen dezelfde kleurfamilie. Zoek je iets speciaals op de muur, bekijk de laatste trends zoals 3D- behang , fotobehang of vinylbehang met een opvallende print.


Ga je aan de slag met de kinderkamer of babykamer? KARWEI met leuke prints en frisse kleuren. Groot aanbod Goedkoop behang van onder andere BN Wallcoverings, AS Creation en Dutch Artemis.


U kunt kiezen uit verschillende behangsoorten zoals: papierbehang, vliesbehang en vinylbehang. Met ons Goedkoop behang maakt u uw kamer of bedrijfsruimte weer als nieuw! Morgen in Huis Ook avondbezorging Shop bij fonQ!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts