dinsdag 24 juli 2018

Gelaagd mat glas

Bestel nu je Rust-Oleum producten! De breedte en hoogte van gelaagd mat glas kun je bij Glashandelonline. Verfwebwinkel wordt beoordeeld met een uit ruim 3. Afhankelijk van het aantal lagen folie dat je tussen de glazen platen in wil wordt de dikte van het glas bepaald. Het aantal lagen folie dat tussen het glas in is verwerkt kan verschillen van tot lagen.


Eenvoudig en snel online te bestellen.

Het bestelproces is eenvoudig en werkt prettig. Gelaagd mat glas bestellen bij Glasopmaat. U geeft aan welk type gelaagd mat glas u wenst en welke breedte en lengte maten u nodig heeft. Ook geeft u aan of u wel of geen randafwerking wenst. De prijs van gelaagd glas wordt berekend per m².


Als u kiest voor gelaagd glas , dan heeft u de keuze uit éénzijdig gelaagd glas , tweezijdig gelaagd glas en gelaagd glas met folie voor gehard glas. De richtprijzen voor de verschillende soorten gelaagd glas in onderstaande schema zijn inclusief btw maar exclusief montage. Gehard en gelaagd glas zijn beiden veiligheidsglas.

Gehard glas breekt in stukjes en gelaagd glas blijft bij elkaar door een klevende folie. Voor normale woondoeleinden voldoet in de meeste gevallen gelaagd 33. Hecht u veel waarde aan kwaliteit en duurzaamhei kies dan voor gelaagd glas van JLM Glas. Deze zijn met elkaar verbonden door een transparante, onzichtbare laag van kunststof. Op deze pagina treft u de mogelijkheden voor gelaagd glas.


Zoek je satijn glas - mat glas , ga dan naar Glaswebwinkel. Kijk in onze webshop voor het aanbod. Wij leveren matglas voordelig en snel bij je thuis.


Ook maatwerk gelaagd glas kan je bij ons bestellen. Elke dikte en soort is geschikt voor een andere toepassing. Bij glasbreuk zal het glas aan de folie blijven hangen.


In onze werkplaats maken wij gelaagd enkel glas exact op maat. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om ieder type gelaagd glas te fabriceren en kwaliteit te garanderen. Door het toevoegen van één of meerdere transparante kunstoffolies krijgt het glas (samengesteld uit twee of meerdere glasplaten) een beschermende factor waardoor het glas bij een breuk nog steeds één geheel blijft.


U kunt bij een speciale vorm eventueel uw tekening uploaden bij de order. U ontvangt van ons na controle een bevestiging van uw order. Helder mat glas heeft nog de groenige tint dat standaard glas altijd heeft.

Matglas is glas dat door middel van zandstralen een gematteerde aanblik heeft gekregen. Glas met matte folie bestaat uit twee op elkaar geplakte ruiten met daartussen een gematteerde folie die vrijwel dezelfde aanblik geeft als een ruit etsglas. Het grote voordeel van gelaagd glas is dat het glas samenhangend is bij een breuk door d efolie die ertussen zit. Dit maakt de gelaagde ruit dan ook geluidswerend en inbraakwerend. In deze categorie vindt u soorten gelaagd glas die wij kunnen leveren.


Bij ons heeft u de keuze uit gelaagd helder glas en gelaagd mat glas. Bij gelaagd glas worden twee of meer glasplaten verkleefd met een plastic folie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts