donderdag 20 april 2017

Anti inkijk panelen

Om voor de beste match tussen anti - inkijk raamdecoratie en interieur te zorgen, is het slim om kleuren of materialen met elkaar overeen te laten komen. De verticale variant van jaloezieën zijn lamellen. Dit type anti - inkijk raamdecoratie wordt vaak geassocieerd met grote kantoren en heeft daarom niet bij iedereen de voorkeur.


Bekijk het bord inkijk raamdecoratie van imlein op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Raamdecoratie, Raambekleding en Raam decoreren.

Snap helemaal waarom je voor panelen kiest, heb zelf net anti - inkijk folie en zou voor geen goud zonder meer willen. Deftig is inderdaad een mooie omschrijving hare majesteit! Je hebt ze echter ook van ijzer en kunststof.


Deze panelen bestaan uit patronen waar je niet doorheen kunt kijken. Licht kan er echter wel doorheen schijnen. Hierdoor heb je minder inkijk , maar wordt de kamer wel verlicht.


Doordat de panelen lokaal handgemaakt worden, is er een levertijd van toepassing.

Neem voor meer informatie contact met ons op. Door het persoonlijke contact met de ateliers garandeert SOUKZ dat de makers van de panelen een eerlijke prijs ontvangen. Het anti inkijk folie wordt ook wel privacy folie genoemd. Het is ideaal om te plaatsen in de badkamer, woonkamer of op kantoor. Dit is vaag en zal al bij een afstand van 10cm nog minder worden.


Tip 4: Glas-in-lood- paneel. Met een glas-in-lood- paneel komt het licht wel naar binnen en breng je kleur aan in je huis. Daarnaast kan er minder makkelijk naar binnen gekeken worden.


Heb je nog ergens glas in lood in je huis en wil je dat vervangen? Gooi het dan niet weg maar maak er een paneel van. Anti inkijk folie of privacy folie is er voornamelijk op gericht het zicht van buiten naar binnen te belemmeren c. In iedere ruimte waarbij het niet wenselijk is dat er naar binnen gekeken wordt, vindt deze folie een toepassing. Door middel van anti inkijk folie verhoogt u de privacy en houdt u ongewenst inkijk tegen. Zoekt u glas tegen inkijk waardoor u meer privacy krijgt?


Vrijwel dagelijks krijgen we mensen aan de telefoon met de vraag of wij glas hebben om overlast door inkijk tegen te gaan of te verminderen. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om ongewenste inkijk tegen te gaan met behulp van glas: Gefigureerd glas.

Zoek je folie waar je niet doorheen kunt kijken, maar wat wél licht doorlatend is? In deze rubriek hebben wij alle licht-doorlatende anti - inkijk folies overzichtelijk voor je op een rijtje gezet. Het raamfolie waar men niet doorheen kan kijken wordt ook wel privacy folie genoemd.


Dit geeft een bijzonder strakke uitstraling. Met de Raamdivider is heel veel mogelijk. De aparte stoffen: uni transparant en dessin transparant zijn volledig wasbaar en krimpvrij. Spiegelfolie is dé oplossing als u inkijk wilt voorkomen.


Door inkijkwerende folie op uw raam is inkijk niet meer mogelijk. Anti - Inkijk Folie is een dunne polyester folie die voorzien is van een gematteerde laag, waardoor het zicht door het glas wordt belemmerd. Ook spiegelende zonwerende folies hebben een anti -inkijkwerking, maar behouden een vrij uitzicht naar buiten (bedenk: de anti -inkijkwerking verdwijnt als het buiten donker is). Wij hebben in de woonkamer aan de straatkant een raam over de hele breedte van de kamer.


Op zoek naar goedkope tuinafscheiding zoals een balkonscherm, zichtbescherming voor hekken of andere tuinafscheiding Bestel direct online! Met het plaatsen van een kunsthaag of natuurlijk heidemat tegen uw tuin schutting, blijft het zicht aan de tuinzijde mooi en strak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts