dinsdag 31 juli 2018

Brustor b 127 pergola

Brustor b 127 pergola

Alle merken voor de laagste prijs. Bestel direct online op Beslist. Meerdere aanbieders en soorten. Het grootste online winkelcentrum. Laat uw pergola gazebo of tuinhuis plaatsen door een ervaren vakspecialist.


Brustor b 127 pergola

Terrasscherm B1Pergola is een autonome structuur waarbij de zonwering steunt op laterale geleiders, palen en een muurbevestiging. Voor een betere geleiding van het regenwater kan deze pergola in optie uitgerust worden met een automatisch wegklappende doekrolsteun waardoor deze bijzonder geschikt is voor handelszaken of Horeca. Kwestie van kleur en design optimaal bij uw woning te laten aansluiten. Brustor B 1pergola zonwering.


De doekoppervlakte is max 22mDe hoogte van de staanders is maximaal 2cm. Standaard wordt deze Pergola geleverd met elektrische bediening inclusief afstandsbediening van Somfy. De zonwering B - 1is ook beschikbaar als autonome structuur met palen onder de naam B - 1Pergola. In optie kan een telescopische extensie tot m vooraan nog meer schaduw creëren. Het frame van de B - 1serrezonwering komt standaard in kleuren.


De aluminium constructie van de B - 1pergolazonwering is standaard leverbaar in kleuren. Voor het ultieme bedieningsgemak is deze zonwering standaard uitgevoerd met een motorbediening inclusief afstandsbediening. Karakteristiek is dat het doek over een rails wordt in- en uitgestuurd. Voor een betere afvoer van het regenwater kan deze zonwering in optie uitgerust worden met een automatisch wegklappende doekrolsteun daardoor is deze zonwering uitermate geschikt voor handelszaken of horeca.


Dit garandeert een hoge kleurvastheid en is behandeld tegen water en vuil. Terrasscherm B - 1Pergola is een autonome structuur waarbij de zonwering steunt op laterale geleiders, palen en een muurbevestiging. Zonwering B - 1Pergola is een autonome structuur waarbij de zonwering steunt op laterale geleiders, palen en een muurbevestiging. Bei der B - 1haben Sie ein patentiertes 1-teilige Topscreen. Sie haben ein windfestes wasserdichtes und dabei lichtdurchlässiges Sonnenschutztuch über dem Kopf.


Brustor b 127 pergola

Sie werden gegen Sonne und Regen geschützt mit einer optimalen Menge Licht. Dies ist eine leichttragende Bauweise. Optimal Schutz für ein geringes Budget. Deze pin is ontdekt door Markant Zonwering Den Bosch.


Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. De B - 1verandazonwering is ook beschikbaar als autonome structuur met palen onder de referentie B - 1Pergola. De stoffen zijn uit het beste, duurzaamste materiaal geweven.


Brustor b 127 pergola

Het kader bestaat uit aluminium dat weer en wind doorstaat. De aangebouwde Outdoor Living B -1( B - 1Pergola ) creëert een zonwerende en verkoelende buitenruimte. Het acryldoek wordt beschermd door een volledig sluitende cassette (foto 1).


Andere RAL-kleuren in optie. Welkom bij Zonwering bedrijf C. Door de efficiente opspanning in de zijgeleiders blijft het doek steeds strak en is het sterk windbestendig, dus zonder opwaaiende zijkanten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts