vrijdag 20 juli 2018

Rubbol bl isoprimer

Rubbol bl isoprimer

Beschikbaar in heel veel kleuren. Sikkens Rubbol BL voor groothandelsprijzen. Zeer ruim aanbo Morgen in huis! Nieuw of kaal gemaakt hout één- of tweemaal gronden met Rubbol BL Isoprimer.


Rubbol bl isoprimer

Tweemaal afwerken met een Rubbol BL aflak naar keuze. Door de isolerende eigenschappen voorkomt Rubbol BL Isoprimer doorbloeden van hout zoals knoesten in. Als isolerende grondverf op hout om.


Overschilderen met Rubbol BL Satura of één van de andere Rubbol BL aflakken. Liever contact via WhatsApp? Gronden met Rubbol BL Isoprimer. Afwerken met twee lagen van een lak uit het RUBBOL -gamma. Gelieve de technische fiche van het product te raadplegen voor gedetailleerde toepassingsinstructies.


Rubbol bl isoprimer

GRUNDBESCHICHTUNG Mit Rubbol BL Isoprimer. ZWISCHENBESCHICHTUNG Mit Rubbol BL Satura, Rubbol BL Azura oder Rubbol BL Magura. SCHLUSSBESCHICHTUNG Mit Rubbol BL Satura, Rubbol BL Azura oder Rubbol BL Magura.


De Rubbol BL Isoprimer heeft een rendement van vierkante meter per liter en is stofdroog binnen een uur. De Pure Primer is overschilderbaar na ongeveer uur. De verf is na zo’n uur weer overschilderbaar.


Rubbol bl isoprimer

Breng de primer en daarna de aflak aan, en zorg er met een tweede laag voor dat je een dekkend resultaat creëert met een prachtige. Eventuele gebreken bijwerken met Rubbol BL Primer. De grondverf is ideaal voor binnen en is van de hoogst haalbare kwaliteit. Hout, voorzien van intacte watergedragen verf: - De intacte verflagen afwassen met Polyfilla Pro S6of een gelijkwaardig reinigingsmiddel en goed schuren.


Schuren en overgronden met Rubbol BL Primer. Op werkdagen reageren wij vrijwel direct. Bellen kan natuurlijk ook! Geschikt als isolerende grondverf op hout.


Dit product kunnen wij leveren in standaard wit. RUBBOL BL ISOPRIMER aangewezen : Merbau, Dark Red Meranti, Western Red Cedar, Eiken en Afzelia. In Grenen en Vuren kunnen kwasten en noesten soms een gele verkleuring veroorzaken. De Isoprimer heeft een zeer goede hechting op onbehandeld hout en bestaande verflagen. Daarnaast heeft deze isoprimer een snelle droging en doorharding en heeft deze vochtregulerende verf een zeer goede hechting op onbehandeld hout en bestaande verflagen.


Watergedragen, isolerende grondverf voor binnen en buiten. Korting tot wel Gratis verzending vanaf euro Voor 16:bestel volgende dag in huis. Buitenduurzaamheid In twee lagen kan Rubbol BL Isoprimer onafgedekt maximaal maanden overstaan, alvorens wordt overgeschilderd. Ook toepasbaar op gereinigde en geschuurde alkydharsverflagen. Bij Workerz draait alles om kwaliteit leveren, snel en zonder gedoe.


Zo kan jij je vooral met de leuke aspecten van je vak bezig houden. Het is geschikt als isolerende grondverf op kaal hout om verkleuring van verflagen door inhoudstoffen tegen te gaan. Het is ook toepasbaar op gereinigde en geschuurde alkydharsverflagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts