vrijdag 27 juli 2018

Bloklijst

Omring uw doek met een canvas lijst. De Lijsten Fabriek levert zowel standaard als maatwerk baklijsten voor het inlijsten van opgespannen doeken zoals canvas en linnen schilderijen. Deze lijst wordt als een blok achter een fotopaneel gemonteerd. Achter het fotopaneel wordt gelijk met de rand een profiel van hout gemonteerd. Het kunstwerk lijkt daardoor op een massief houten blok bevestigd te zijn.


Bloklijst

De zijkanten van het hout en het kunstwerk spuiten wij in de kleur die u wenst. Baklijst, bloklijst of plaatmaterialen inlijsten met Combiframes. Lijsten zijn in alle maten beschikbaar en voor elk schilderij of canvas kunt u lengte en breedte maat bestellen. Ztyl Bloklijst (x mm) Grenen wit gegron 4. FSC Mix Credit Omschrijving.


De houten bloklijst is leverbaar in naturel, wit en zwart. De foto valt prachtig in de lijst, het buitenste randje van het beeld verdwijnt achter de lijst. Profieldikte buitenzijde cm. Deze accessoire is niet los te bestellen, alleen in combinatie met een fotoproduct. De baklijst is gemaakt van ayous hout en leverbaar in kleuren: blank ongelakt, wit gewassen, mat zwart, mat zwart gouden bies, en mat zwart met een zilveren bies.


Bloklijst

GamePoint We tellen af naar Kerst met geweldige cadeaus voor al onze GamePoint spelers! Nederland en is als fabrikant niet meer weg te denken in de wereld van aluminium. Keuze uit een bloklijst of een baklijst, bij een bloklijst is de lijst dikker als het canvas en bij een baklijst is de lijst even dik als het canvas. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. De nieuwe combiframe baklijsten kunnen op manieren gebruikt worden, als bak of bloklijst en nu ook voor het inlijsten van plaatmateriaal.


Om het schilderdoek in de baklijst vast te zetten adviseren wij een set van baklijstklemmen te gebruiken en een staaldraad ophangset. Combiframe lijsten zijn niet altijd gelijk van kleur en houtnerfstructuur. Geef je huis meer persoonlijkheid met onze muurstickers, collagelijsten, posters en kunstkaarten.


Voor al je losse foto’s hebben we mooie fotolijsten. Wij staan voor kwaliteit en mooie houten profielen en lijsten, gemaakt naar de wensen van de klant. Met deze veelzijdige lijst verbindt u wand. De meest voordelige lijsten zijn de zogenoemde baklijsten. Het schilderij schroef je er vanaf de achterkant.


Zwarte bloklijst , mm breed. Aluminium lijsten amazone Astrid Engels atelier bloem bloklijst Brazilië burgemeester Burgemeester P Broertjes expositie feest feestelijk Gooi en Eemlander heropening Hilversum Hilversum hier indianen inlijsten inlijstwerken jubileum kalender Kastlijst Kunst Kunstwerk Kunstwerken legend Legends lijst Lijsten litho. Een prachtige naam voor een innovatief fotolijstje dat u zowel de door u gekozen foto alsook ‘the beauty of Jatobá laat zien uit de schatkamer van Precious Woods.


Bloklijst

Zo maken wij ook voor u een BLOKLIJST , indien gewenst in een unieke variatie waarbij de houtsoort prachtig tot uiting komt. Onze Bloklijst was al beschikbaar als afspeellijst op Spotify maar vanaf nu kan u hem vinden via een pak extra platformen! Fotolijsten koop je eenvoudig online bij bol. De tekstvormen nemen opeenvolgend af in hoogte en de tekst op niveau wordt verticaal weergegeven.


HORNBACH is dé nummer voor al jouw projecten. Gebruik dit diagram met grote hoeveelheden tekst op niveau om een voortgang door diverse stadia weer te geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts