dinsdag 17 juli 2018

Rallyschildjes

Rallyschildjes

Goedkoop, sterk en weerbestendig. Van ontwerp tot eindproduct. Wij maken ze nog: de enige echte rallyborden zoals ze horen te zijn! Ze zijn te leveren in vele uitvoeringen, formaten en kleuren.


U kunt uw eigen ontwerp aanleveren. Rallyschildjes (3) Footer Widgets. De homepagina van de online webwinkel. Powered by CCV Shop software. Steun onze boeren en laat dat zien!


Bestel hier direct je TROTS! De voordeligste Rallyborden besteld u bij PRINTklusje. Wij leveren al meer dan jaar Rallyborden aan verschillende grote evenementen in binnen- en buitenland. Met een rallyschild heb je een mooie accessoire tijdens een auto-evenement voor op je auto, motor, bus of vrachtwagen. Op maat gemaakt, snel in huis en al te.


Rallyschildjes

Offroad Budel is een evenement waar iedere 4×liefhebber zijn of haar hart kan ophalen. Een toerrit met een klassieke auto of motor, een meeting van de Volvo-, Saab- of Opelclub of een puzzelrit tijdens. Raamsticker Raamstickers hebben de opdruk aan de plakzijde van de sticker. Als je de sticker aan de binnenkant van het raam plakt, is deze van buitenaf leesbaar. Snelle levering mogelijk ! Bent u op zoek naar rally-schilden, clipboards, lees-lampjes of gewoon schaal-latjes?


Met of zonder auto, met of zonder terreinervaring. Novus Leo heeft een groot aanbod van allerlei rally-producten. Aanmelding en ontvangen rallybescheiden waaronder startnummer en rallyschildjes 9. Welkomstwoord en uitleg Lichtstad Rally 10. Start auto met startnummer voor eerste etappe 13. Ook krijgt u verschillende zaken uitgereikt als de deelnemersnummers, de rallyschildjes en het routeboek.


Er wordt een route gereden bestaande uit drie etappes waarbij er iedere etappe op een andere manieren zal worden genavigeerd. Het inschrijfgeld bedraag 39- Euro voor een team inclusief deelnemers. Voor elk extra teamlid wordt 4- Euro in rekening gebracht. Ieder team ontvangt rallyschildjes en een stickerset bestaande uit deurstickers, een raamsticker en een RFID-sticker. Schildjes en stickerset zijn inbegrepen bij het inschrijfgeld.


Nijverdal is een Nederlandse plaats in de Overijsselse gemeente Hellendoorn. Je krijgt bij ons standaard twee rallyschildjes en twee stickers. Deze ben je verplicht te monteren op je auto.


Uiteraard mag je de unieke schildjes houden. De stickers en schildjes ontvang je vanaf een maand voor aanvang van de reis. Geen paniek als ze er een week voor aanvang nog niet zijn.


Eén team (auto) mag maximaal deelnemers bevatten. Hiervoor krijg je: een stickerset voor op je auto, rallyschildjes en hotelovernachting voor personen inclusief diner en uitgebreid ontbijtbuffet. Wij reiken ook een paar leuke prijzen uit voor de beste teams! Nu gaan we er opnieuw voor, voor de elfde keer, meldt Gerrit Kox.


Samen met Janneke te Vaarwerk en Wendy Reinderink bekijkt hij de rallyschildjes van de eerdere ouderendagen. Wij kunnen speciale plastic rallyschilden bestellen, waarbij uw logo en eventuele tekst in het zwart opgebracht wordt (ook full colour mogelijk). Verzamelartikelen van Automerken, Motoren en Formule Gebruikt ruilen, kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs op Marktplaats. Tovenaars in druk-, print-, sign-, design en reclame.


Leverancier van alle soorten bedrukte (bedrijfs)kleding. Wij produceren alles in eigen huis, dus betaald u.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts