woensdag 18 juli 2018

Vacature interieurstylist

Altijd een restaurant bij jou in de buurt. Als je een vacature -alert maakt of aanbevolen vacatures ontvangt, betekent dit dat je akkoord gaat met onze Voorwaarden. Online zoeken naar vacatures , banen en werk in de functiegroep makelaardij als interieurstylist. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank. LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband.


Vacatures Interieurstylist.

Op zoek naar een nieuwe baan als Interieurstylist ? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Interieurstylist. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vindt zal je doorklikken naar onze vacaturepartner. Nederland en in het buitenland. Fulltime baan, parttime baan, tijdelijke baan. Je hebt een passie voor interieur, voelt je thuis in een klein team en kunt zelfstandig werken.


Je werkt hands-on en hebt geen tot 5. De vacature is voor uur per week. Dienstverband Vast contract (mogelijk) Uren 9-uur.

Begeleider weekendkracht voor het cluster Beuk en Berk in Heerhugowaard. Toe aan een nieuwe baan in de techniek? Met een team van interieurstylisten toeren we door het hele land en organiseren we interieuradvies dagen op maat bij woon retailers, keukenspeciaalzaken, makelaars, projectontwikkelaars en showrooms van de A merken.


Ben je op zoek naar jouw droombaan, een toffe stage of een freelance opdracht? Bekijk dan nu alle vacatures en solliciteer direct. Een nieuwe baan met leuk werk. Benut uw professionele netwerk en vind een baan. Dagelijks nieuwe vacatures in Interieur.


Blom Interieurs is sinds jaren een toonaangevend bedrijf. Bekijk online of onze vacatures passen bij jouw mogelijkheden. Voert een interieurstylist niet de eigen smaak door in mijn interieur? De interieurstylist hoeft er niet te wonen, maar is wel erg blij met een tevreden klant. Bij Loods geloven we dat ieder huis eigen moet zijn.


Daarom stoppen we je niet in een hokje, maar nodigen we je juist uit om je eigen. Beste werkgevers in Noord-Brabant. Decorette zoekt een interieurstylist ! Heb jij interesse in deze leuke vacature of ken jij iemand die hier uitstekend bij past? Laat je reactie achter en eventueel jouw e-mail adres.


Wij horen graag jouw feedback.

Van interieurontwerp tot realisatie kun je bij ons terecht. Bekijk hier ons Interieur overzicht van 6beschikbare Interieur vacatures en solliciteer direct online! Dit zijn: geslacht, voornaam, achternaam, e-mailadres en telefoonnummer. Een gediplomeerde interieurstylist (e) met jaar ervaring in interieuradviezen aan particulieren en bedrijven. Zelfstandig werkzaam in de interieurbranche (geldige VAR wuo en inschrijving bij kamer van koophandel met BTW-nummer).


Kennis en ervaring met computerprogramma´s en beperkte kennis van draagconstructies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts