maandag 16 juli 2018

Kapstok stoer

Kapstokken voor elke ruimte. Trendy kapstokken voor een betaalbare prijs. Profijt Meubel helpt jou graag bij het vinden van de juiste inrichting. Méér dan 1leuke woonwinkels.


Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!

Stoer Metaal verkoopt stoere ijzeren tafels, kasten en banken van eigen label, ook op maat gemaakt. Onze site gebruikt cookies o. Cees Mooi Stoer Wonen gebruikt geen cookies voor het verzamelen van persoonsgebonden gegevens. Wilt u een grotere kapstok of meer kapstokhaken? We misten in ons eigen assortiment nog een mooie kapstok. Hierbij onze kapstok Stoer ! Metalen kapstok met een mooie houten plank, handig voor spullen op te leggen.


De kapstok heeft haken om de jassen of andere spullen mee op te hangen.

Mooie kapstok van eigen merk Stoer Metaal. Deze zwart metalen kapstok Haak hang je overal in huis op. Robuuste kapstok gemaakt van originele oude bielzen uit India.


Aan de achterkant zitten haken om hem op te hangen. Een ware eyecatcher in een stoer en landelijk interieur. Afmetingen: L1x Hx Dcm. In deze lijn vind je dienbladen, kapstokken , stoere lampenvoeten en een gave kinderkledingkast.


Alles gemaakt van steigerhout of robuust eiken. Uiteraard zijn onze krijt- en prikborden ook onderdeel van deze lijn. Prachtige kapstok gemaakt van steigerhout.


De prijs is exclusief haken en mandjes. Deze kunnen apart bij besteld worden. Mandjes €per stuk haken €per stuk.


Bij Leen Bakker vind je verschillende soorten kapstokken en wandhaken, altijd voor een verrassend lage prijs. Een kapstok of een aantal wandhaken bij de voordeur is geen overbodige luxe! Kies voor een staand model kapstok , een wandkapstok of een aantal losse wandhaken voor aan de muur.


Vergelijk prijzen en bestel!

Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Stoer en Krachtig Wonen verkoopt maatwerk van steigerhouten en industriële meubelen voor zowel binnen als buiten.


Bekijk ons gehele gang assortiment online. Daarnaast verkopen wij woonaccessoires. Stoer en Uniek, deze kapstok met een doorleefde uitstraling van ons eigen label Houtgemaakt. Pst t wildhuus landelijke decoraties kijk ook eens bij onze. Stoere kapstok industrieel vlak model.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Deze stoere kapstok van By-Boo is een echte eye-catcher. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Met de combinatie van hout en ijzer creëer je een stoere look.


Hierdoor dus ook licht van gewicht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts