maandag 23 juli 2018

Mooie woonkamer kleuren

Woonkamers online bestellen. Snelle levering en gratis retour! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Kwalitatief en weer helemaal in.

De beste materialen voor je tuin! Loungemeubels voor elke smaak. Ontspannen in je eigen tuin! Een Tuintafel voor iedereen. Ideaal voor balkon, terras of tuin! Tuinmeubelen voor elke smaak. Ruim assortiment woonkamer. Bestel woonkamerinrichtingen online.

Alles voor uw woonkamer bij OTTO! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin.


Heldere kleuren hebben een grote invloed op je gemoedstoestand. Dit komt omdat we deze kleuren vaak associëren met leuke dingen: Geel doet denken aan de zon, blauw aan water en groen associëren we op zijn beurt met mooie grasvelden. Een natuurlijke kleur groen geeft rust en warmte.


Met de kleur groen haal je een stukje van buiten naar binnen. Hang een paar mooie lijsten aan de muur, zet een aantal planten bij elkaar en voeg een paar leuke woonaccessoires toe. Een heel leuk resultaat bereik je ook door het kastje wat voor de muur staat in dezelfde kleur groen te schilderen.


Ik heb weer veel voorbeelden van gekleurde woonkamers die je hopelijk inspireren. Niet iedereen vindt het even makkelijk om kleurencombinaties voor de woonkamer te maken. Kies kleuren die je helpen om tot rust te komen.


Dus geen al te felle kleuren die van de muren spatten. En ook geen intens roo oranje of geel, want dat zijn kleuren die aanzetten aan tot activiteit. Houd ook rekening met het feit dat je veel tijd doorbrengt in de woonkamer : urenlang op een Ferrari rode muur kijken is niet prettig.

Witte kleuren in jouw woonkamer. Een woonkamer in witte kleuren zal nooit vervelen. Wit is al jarenlang de meest gebruikte kleur in woonkamers omdat het neutraal is en ervoor zorgt dat de woonkamer groter lijkt. Wit is daarnaast ook perfect te combineren met alle andere kleuren in het interieur. Heerlijk relaxen na een drukke dag of juist gezellig met vrienden kletsen: de woonkamer is de plek waar het gebeurt.


Maar hoe zorg je voor de perfecte woonkamer in jouw woonstijl? Bekijk allerlei soorten woonkamer ideeën, kies de stijl die bij je past en droom weg bij jouw droomwoonkamer. Welke kleur het nu wordt, kan ik je niet heel eenvoudig vertellen. Wat ik wel kan zeggen: Wanneer je niet van blauw houdt, moet je die kleur ook niet gebruiken.


Maar is je kamer op het zuiden, dan is blauw niet zo verkeerd. Kleur is een essentieel onderdeel van je interieur. Van heldere kleuren tot pastel.


Kies dan kleurcombinaties uit kleurfamilies of lichte kleuren. Dus niet alle eetkamerstoelen in één kleur , maar zes verschillende. Beter kun je dit soort kleuren op een enkele wand toepassen in de hal, op het toilet of op een bijzonder meubel.


Kleine ruimtes wit laten: Wit is zoooo saai! Laat je door Homeinspireren! Hoe moet ik de woonkamer inrichten en ontwerpen en welke stijlen zijn er?


Een moderne huiskamer is een mix tussen minimalistisch design en een klassiek ontwerp. Eenvou ruimte, neutrale kleuren , strak vormgegeven meubels en tijdloosheid zijn enkele kenmerken van de moderne inrichting. Dit is uiteindelijk de kleur van onze woonkamer geworden. Op de witte muur van onze woonkamer schijnt geen direct zonlicht, dus een warmere wittint staat dan net iets mooier.


Blauw combineren met goud of oker in de woonkamer. Een andere populaire kleur voor de woonkamer is blauw. Blauw staat voor rust, vrede, vertrouwen, evenwicht en stabiliteit. Blauw is een mooie basiskleur die in alle tinten mooi is. Bijvoorbeeld lichtblauw voor een heldere en luchtige uitstraling.


Wil je dat jouw woonkamer voldoet aan actuele woontrends. Op deze pagina vind je alle woonkamer inspiratie en woonideeën woonkamer van Woontrendz in een overzicht. Met kleur kan je de sfeer van je woonkamer bepalen en zorgen voor een ruimtelijk effect.


Tips om kleuren te combineren en handige truckjes om je woonkamer groter of intiemer te maken lees je hier. Een energieke woonkamer is dan perfect geschikt voor jou! Voor de energieke woonkamer kun je het beste werken met gele tinten zoals Okergou gecombineerd een andere primaire kleur.


Deze kleur woonkamer wekt namelijk veel energie op. Kies vervolgens voor opvallend meubilair en maak gebruik van industriële, kunststof decoratie. Er zijn namelijk ook interieurs, waar pastelkleuren dé hoofdrol spelen, die wél heel erg mooi zijn. Daar wil ik vandaag een heel mooi voorbeeld van laten zien.


Een hele mooie woonkamer , die ingericht is met hele mooie pastelkleuren. Ik ben benieuwd wat jij van pastelkleuren en van deze woonkamer vindt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts