dinsdag 31 juli 2018

Retro behang kinderkamer

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels.


Groot aanbod Retro Behang met de Laagste Prijsgarantie. Laat je door Homeinspireren! Geef je interieur een persoonlijke toets.

Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Origineel en kleurrijk kinderbehang met een retro tintje. Bij De Oude Speelkamer vind je een ruim assortiment behang voor de babykamer of kinderkamer , onder andere van de merken Lavmi, Bora Illustraties, Trixie en Majvillan. Lees ook ons blog mini make-over?


Vandaag een kinderkamer advies wat zowel voor de babykamer als de kinderkamer en voor jongens en meisjes gebruikt kan worden. Met de laatste details, die je zelf (later) toevoegt kan je dit advies voor elk kindje gebruiken. Hieronder hebben wij al onze retro behang voor de kinderkamer op een rijtje gezet.


Met behang maak je in een handomdraai een droomparadijs voor jouw kindje.

Zelfklevend behang of vliesbehang wat je aanbrengt met behanglijm. Met raufaserbehang kun je scheuren wegwerken. Dit geweldige behang van Inke heeft retro prints met bloemen, appels, vogeltjes en huisjes. Of waan je in een bos met dit originele XL behang voor de kinderkamer met bomen en blaadjes met een vintage print en vogels.


Het behang kun je natuurlijk ook gebruiken in de babykamer voor een retro look! Retro strand behang voor de kinderkamer in mooie pasteltinten: Groen, blauw. Op de oude volkswagen bus staat jouw eigen naam! Terug van weggeweest : grote retro behang patronen uit de jaren zeventig. Javascript is uitgeschakeld.


Behangexpert snelle levering laagste prijs ! Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. Retrobehang is net zo populair als retroartikelen die weer te koop zijn. Maak een retro kamer en inrichting compleet met retro behang. De ouderwetse uitstraling uit. Contrasten in kleur en dessins geven dat typische retro gevoel.


Eén muur gedecoreerd met fineerhout en de andere met een gedessineerd behang en vintage meubelen gemixt met ‘jong’ design. Deze woonstijl is hip maar comfortabel, met een lekkere plof bank. Uw kinderen willen natuurlijk het leukste behang.

Gelukkig kent de baby- en kinderkamer voor Behangwebshop. Terug naar de sixties en seventies met een babykamer retro ! Op meerdere websites vind je de leukste retro artikelen om een perfecte babykamer te creëren. Kies retro behang , retro meubels of retro decoratie. Of gewoon allemaal voor een complete retro kamer.


Op de kleurrijke wereldkaart ontdek je ontelbaar veel dieren in hun natuurlijke habitat. Elke keer als jullie er samen naar kijken zal je een nieuw beestje ontdekken en zo weet je meteen waar ze leven. Het behang van Studio Ditte is heel origineel. Voor kleine wereldontdekkers! Behang in Retro Look Retro is weer helemaal in en geeft een kamer de charme van weleer.


De laatste jaren is retro behang opnieuw erg populair. Echte fans gaan opzoek naar originele behangrollen uit de jaren ’6 ’of ’maar ook de namaak rollen doen het bijzonder goed. Retro behang is een populaire trend op het moment.


De woonstijl retro heeft zijn comeback gemaakt! Bent u op zoek naar retro behang voor in uw retro interieur of andere woonstijl? Retro staat voor het teruggrijpen op producten en ontwerpen uit het verleden bij het ontwerpen van een product. De vormgeving van nieuwe producten is niet zozeer een kopie van een bestaand product, doch is erdoor geïnspireerd en verwijst ernaar terug.


Kies uit ons ruime assortiment en koop uw behang online! Eijffinger behang al jaren koploper op het gebied van behang trends, met als absolute topcollectie Pip Studio behang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts