dinsdag 17 juli 2018

Uv bestendige lak

Uv bestendige lak

Door de zeer goede vloei-eigenschappen. Colormatic 2K Blanke Lak Hoogglans spuitbus is een sneldrogende hoogglans componenten blanke lak voor professioneel gebruik. Colormatic spuitbus 2K hoogglans blanke lak is krasvast, benzinebestendig, UV - bestendig en vergeelt niet. UV - bestendige , slijtvaste, hoogglanzende blanke lak voor bescherming van uw boot of andere toepassing. Snelle levering en scherpe prijs!


UV lak is een efficiënte en duurzame manier van produceren. De UV lakken van Anker Stuy zijn geproduceerd samen met Heidelberg Coatings. Ze worden door middel van UV straling uitgehard tot een zeer hoogwaardige lakafwerking.


Een UV bestendige verf kan helpen de chemische reactie te vertragen of zelfs voorkomen. UV heeft veel invloed op zijn omgeving. De coating en verfindustrie heeft hier al heel lang mee te maken.


Door UV -licht verkleurt de lak - en de coating op den duur. De lak heeft een duurzame kleur en een goede oppervlaktehardheid. De lak is bestand tegen benzine, chemicaliën en weersinvloeden en is lichtecht en UV - bestendig. MoTip Lak Zwart is verkrijgbaar in een hoogglans, een zijdeglans en een matte kwaliteit in spuitbussen van 5ml en 1ml en een lakstift van ml.


Deze lak biedt de ideale afwerking voor goed transparant schilderwerk op uw houten kozijnen, ramen, deuren en gevelbetimmering. De Wijzonol lak transparant zijdeglanslak is toepasbaar als grond-, tussen. Koop DD lak bij de officiële dealer van Double coat. DD lak is van hoge kwaliteit, hoge glans, uv bestendig en krastvast.


Vanaf euro gratis verzonden! En de ‘gemaksvariant’, de vochtregulerende halfglans, die het gronden en aflakken vanuit één pot mogelijk maakt. Wil je de houtnerf wel mooi zichtbaar houden, kies dan voor de transparante verf. Ook qua kleur laat de oer-Hollandse buitenverf het niet na om indruk te maken. Deze transparante hoogglanslak van Wijzonol is een hoogglans, transparante lak voor buiten ( UV - bestendig ) met een bijzonder goede buitenduurzaamheid op basis van alkydhars (terpentinebasis).


Rambo Jachtlak: zeer slijtvaste hoogglanslak voor bescherming van al uw hout bij uw boot of aan uw huis. Deze lak is de ideale afwerking voor al je ramen, kozijnen, deuren en gevelbetimmering. De Starwind UV is bijvoorbeeld een hoogwaardige één component hoogglanzende aflak op basis van Tung-olie en fenol hars. Door toevoeging van de Tung-olie en UV filters heeft deze blanke lak een extra hoge glans en een langdurig houdende, hoogwaardige en niet vergelende eindlaag.


Uv bestendige lak

U dient de hittebestendige blanke lak aan te brengen in meerdere dunne lagen. Vervolgens laat u de lak een uur drogen bij kamer temperatuur. Aansluitend tot minuten verhitten (160°C) om de laklaag uit te laten harden. Tijdens het uithardingproces ontstaat rookontwikkeling vanuit de lak. MoTip 2K Blanke Lak is Isocyanaatvrij.


K blanke lak heeft een professioneel spuitbeeld en is krasvast en UV - bestendig. Coelan Lak , Find Complete Details about Coelan Lak ,Coelan Lak , Uv - bestendig Lak ,Msds Uv - lak from Printing Inks Supplier or Manufacturer-Zhangjiagang City Shuanglin. Vooraf goed ontvetten en schoonmaken van uw meubelen.


Uv bestendige lak

GRATIS verzending vanaf €7- Anders slechts €(NL) – betalen via iDeal, Credit Car Mr.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts