vrijdag 5 mei 2017

Mdf toog

MDF Platen Diktes verkrijgbaar van tot 50mm. PERTURA Toog Coral mdf wit ommanteld (b x h) 1x 2cm. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


Mdf toog

Toog Topaz is van wit gegrond MDF en kent een mooie profilering. Je kunt door de toepassing van vloerblokken, decoratieblokken en decoratielijsten naar eigen inzicht de toog verfraaien. De afgebeelde vloerblokken, decoratieblokken en decoratielijsten worden niet meegeleverd.


Zie het gegevensblad voor de inhoud van dit bouwpakket. Met een CanDo deurtoog Roma MDF wit gegrond werk je een toog netjes af. De maximale hoogte van deze toog is 220cm en de breedte 170cm.


Deze stijlvolle deurtoog is direct af te lakken in de gewenste kleur. De toog is direct af te lakken in de gewenste kleur. De andere toog die wij in ons assortiment hebben is de Roma toog : deze toog heeft een klassiekere uitstraling en is naar inzicht te verfraaien, bijvoorbeeld met vloerblokken, decoratieblokken en –lijsten. U ontvangt één jaar garantie op de door ons geleverde togen.


Togen van CanDo zijn geschikt voor de verfraaiing van je deuropening. Het CanDo decorblok kan worden gebruikt ter afwerking van een deurtoog van CanDo. Het materiaal is MDF en dit is reeds voorzien van een grondlaag zodat je de toog gemakkelijk kunt afwerken. Deze set bestaat uit stuks, genoeg voor toog. Kortode CanDo deurtoog Verona is een strakke moderne toog met een korfboog die past in een eigentijds interieur.


Deze deurtoog is strak en recht vormgegeven met een korfboog. Door zijn formaat is de Livorno heel makkelijk te gebruiken in een opening waar bijvoorbeeld een dubbele deur heeft gezeten of een kamer-en-suite. Doe dit met een hamer en een beitel.


Smeer het kaalgemaakte deel van de muur in met voorstrijkmiddel. Laat dit minimaal uur drogen. Meet intussen het gat op en bepaal de dikte van de muur. Ga met deze maten naar KARWEI en kies een passende toog uit.


Mdf toog

Een toog maken kan op verschillende manieren. Door de toepassing van vloerblokken, decoratieblokken en decoratielijsten kan de toog verfraait worden. Met een cando toog maakt u van een kale wandopening een sfeervolle doorgang. MdF als basismateriaal is de toog te schilderen in iedere gewenste kleur die goed past bij uw interieur. Informatie over bezorging, retourneren en annuleren bij de leverancier CanDo.


Bekijk deze pagina voor meer informatie. Nu de toog op de juiste maat in elkaar zit, kan de toog worden bevestigd aan de muur. Met behulp van roestvrijstalen spijkers en een hamer wordt de toog aan de wand bevestigd.


Mdf toog

Meet met de waterpas goed na of alles recht zit. Zodra de toog op zijn plek zit, is deze klaar om afgewerkt te worden. Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats. Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een. Cando toog model torino, stuks kan ook per stuk.


Af te halen in beneden leeuwen. Lijstwerk voor het afwerken van de wand of het plafond in huis vind je bij Praxis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts