maandag 30 juli 2018

Dutch decor plaid

Kies uit producten vanaf € 195. Sierkussens tegen lage prijzen. Verzending vanaf €in uur. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


Door het subtiele patroon en het geburik van polyester is dit een echte musthave in jouw interieur. De plaid heeft een bijpassend sierkussen en is 130x1centimeter en gemaakt van hoogwaardig polyester. Plaid Argo is een modern plaid met een geweven structuur.


Verkrijgbaar in de maat 130x1cm. De olijfgroene kleur is een ware trendkleur, een perfecte toevoeging aan je interieur. Dit plaid staat goed in zowel een klassieke inrichting als in een kleurrijke inrichting. Plaid Suvi is gemaakt van acryl en past perfect bij het sierkussen Suvi. Uiteraard gemaakt van kwalitatief goed polyester.


Dutch decor plaid

Het Jetra plaid is verkrijgbaar in de afmeting 130x1cm. Er wordt tweemaal per jaar een nieuwe collectie op de markt gebracht, in het voorjaar en in het najaar. Let op: dit plaid kan pluizen. Kussens, kussenhoezen, stoelkussens en plaids : de collectie is zo uitgebreid dat er voor iedereen wel een leuk item bij zit! Zo heb je de keuze uit vele.


Dutch decor plaid prijzen vergelijken. Van zacht katoen tot warm wol, verschillende materialen voor ieder moment. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Het kleed past perfect bij natuurlijke tinten in uw kamer, maar kan ook. Gecombineerd met bijvoorbeeld marmer, zorgt de polyester plaid ervoor dat een huis een thuis kan worden. Door het unieke patroon van de plaid creëert u een rustige, warme sfeer en een huiselijk gevoel.


Plaid Imtex is een zoet, roze kleurige plaid waarvan je meteen zin krijgt om te knuffelen! Elk exemplaar van dit artikel is uniek. Registreer als Westwing lid! Bespaar tot wel via kiesproduct.


Dutch decor plaid

Bestel hier woondecoratie online. Dit plaid is vervaardigd uit 1 Polyester dit zorgt voor optimaal comfort! Met het strakke patroon past Plaid Mayke voornamelijk goed in een moderne kamer. Plaid Mara beschikt over subtiel reliëf, passend bij de klassieke stijl. Het geeft een warme toevoeging aan elke willekeurige ruimte.


Het plaid straalt kwaliteit en luxe uit en oogt zeer verfijnd. Creëer sfeer en warmte met een plaid ! Breng sfeer en warmte in huis met een eenvoudig plaid van lichte textuur. Een effen kleur en textuur kan voldoende zijn om de boodschap over te brengen. Laat de kleur terugkomen in de rest van je interieur. Deze plaid is gemaakt van 1 acryl en voelt heerlijk zacht.


Dutch decor plaid

Deze micro plaid is een echt warme plaid in een prachtige uitvoering. Doordat de plaid gemaakt is van hoogwaardig polyester, zal deze voor jarenlang plezier zorgen. De plaid is goed te combineren met de sierkussens uit onze micro collectie. Houd je van klassiek, maar dan net even anders?


Dan is plaid Mara wat voor jou! Een plaid vervaardigd uit 1 polyesther. Een tijdloos maar vooral een behaaglijk plaid voor een comfortabel woongenot in een afmeting 130x180. Als je naar buiten kijkt, dan zie je dat het hoog tijd is om binnenshuis de boel herfst- en winterproof te maken.


Plaid Jetra is een aanvulling voor ieder interieur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts