maandag 3 oktober 2016

Lp hoes afmeting

Specialistisch advies nodig? Vind lp hoezen het nu op Kensaq. Onze plastic hoezen beschermen albumhoezen tegen slijtage en beschadiging. Binnenhoezen beschermen platen tegen stof en vuil.


Kartonnen platenhoezen kunnen beschadigde albumcovers vervangen.

Onze hoezen worden gebruikt door platenwinkels, verzamelaars, platenlabels en alle andere vinyl liefhebbers! Deze LP hoezen hebben dezelfde afmeting als reguliere albumhoezen. Daardoor past de plaat er perfect in, samen met de binnenhoes.


De afkorting lp staat voor long play. LP Platenhoezen ♦ Walvis levert alle gangbare soorten LP hoezen. Gemaakt van plastic (pe, pvc, pp., cellofaan) en van karton en papier.


LP formaat Picture Disc kartonnen hoes , kleur: zwart. Voorzien van een gestanst venster aan zijde, diameter.

Onze LP hoes van standaard kwaliteit met een dikte van 1mu of mm. Ideaal voor elke platenverkoper, zij die op het internet verkopen besparen verzendkosten, en platenzaken die ter plaatse verkopen hebben een lichtere kist (kg per 1LPs ten opzichte van onze extra dikke 1mu hoes ). Als ik bij Cover Target een cd- hoesje download en daarna uitprint is het hoesje veel te groot voor mijn cd-doosje. Resultaten van zoekmachines!


Afmeting : 305mm x 309mm TweeziJdig. LP Hoezen Karton, Wit zonder middengat - per stuks. Voor de laagste prijs op Beslist. Ben je op zoek naar een stijlvolle en makkelijke manier om je prachtige LP - hoezen aan de muur te hangen?


En eentje die bovendien goedkoop is? Deze vier buitenkanten van de lijst hebben een groef waar je de hoes in schuift. Packlinq is de webshop voor al uw verpakkingen. Grootste assortiment plastic zakjes en plastic doosjes!


Vakspecialist Snelle levering Veel betaalopties. Perfecte lijst voor je favo LP hoes. Gehele voorplaat van hoes is te zien dus geen hinderlijke lijst randen voor afbeelding hoes. Bijzonder snel is hoes te verwisselen voor andere hoes , ik zit zelf nu op 3.

Hoes zit na plaatsing achter glasheldere kunststof ruit dus verkleurd niet door uv. Vinyl is erg gevoelig voor stof, vet en vuil. Plaats de LP altijd terug in een (antistatische) binnenhoes. Een LP past idd niet door de brievenbus.


De kosten voor het verzenden zullen €6. Een goede manier om een album te verzenden is deze tussen twee dik stukken karton leggen. Passend maken en goed intapen. Maar ja, met spijkers en lijm gaat zowel de muur als de cover van de lp eraan. Mijn vraag is hoe ik dit voor elkaar krijg.


Open een leeg document in je opmaakprogramma en maak een kader van centimeter bij centimeter. Dat is namelijk het formaat van een standaard cd- hoes. Ontwerp je een hoes voor een ‘echte’ cd en wil jij (of de band) met een fancy digi-pack in de winkel liggen?


Dan zijn de afmetingen 1centimeter hoog en 1centimeter breed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts