donderdag 12 juli 2018

Rolgordijn verduisterend cassette

Vrijblijvend Kleurstalen Aan. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Verduisterend rolgordijn op maat gemaakt!


Top kwaliteit Ruim assortiment Bekijk. Bekijk onze stoffen en kleuren nu online!

Dit rolgordijn verduisterend met cassette is geschikt voor ieder huishouden. De rolgordijnen zijn verkrijgbaar in kleuren en de bijgeleverde aluminium cassette in kleuren, waardoor er altijd een combinatie bij zit die bij jou past. Dit verduisterende rolgordijn heeft een 1 verduisterende stof en een slanke cassette. Hierdoor is dit rolgordijn ideaal voor kleine en draai- kiepramen.


Je kunt het rolgordijn boren, plakken of klemmen. De zilverkleurige achterzijde zorgt voor verduistering en warmte reflectie. Daar is met cassette rolgordijnen veel minder sprake van. Ze hebben daarnaast ook een erg goed isolerende werking.


De mate is afhankelijk van je keuze voor een lichtdoorlaten semi-lichtdoorlatend of verduisterend cassette rolgordijn.

Omdat namelijk het binnenkomen van licht zoveel mogelijk wordt beperkt, geldt dat ook voor de warmte. Bij houten kozijnen kun je de constructie verstevigen door middel van kleine schroefjes. Wanneer je de slaapkamer wilt verduisteren is de mini cassette ook het ideale product. De cassette -uitvoering wordt geleverd met U-vormige zijprofielen waar de stof doorheen loopt.


Rolgordijnen koop je eenvoudig online bij bol. Met deze zijprofielen voorkom je lichtkieren waardoor niet alleen de stof maar ook het systeem verduisterend is. Bestel Cassette rolgordijn bij fonQ. Kies uit producten vanaf € 400.


Goedkoper Dan In De Winkel. De aluminium cassette is verkrijgbaar in kleuren en zorgt voor een prachtige afwerking. Onze verduisterende rolgordijnen met cassette bieden u op een stijlvolle wijze privacy en zorgen voor een goede verduistering. Door de grote keuze in stofkleuren vindt u altijd een kleur die bij uw smaak en woonstijl past. De zijgeleiding zorgt voor verduistering van de ruimte.


Door de slanke, compacte cassette is het rolgordijn mooi in verhouding met je raam. Met dit cassette rolgordijn kunt u de hinderlijke lichtkieren met U-profielen dichtzetten voor nog verder gaande verduistering. Het rolgordijn kan in elke gewenste positie worden vast gezet.


Verkrijgbaar in ronde of vierkante cassette.

Van wolken, sterren en stippen in sprekende kleuren tot een fijn dessin in naturel tinten. Doordat de rolgordijnstof verduisterend is met een witte achterkant, worden licht en warmte weerkaatst. Een aparte categorie zijn de rolgordijnen voor vochtige kamers zoals badkamers. Deze gordijnen hebben speciale stoffen.


Selecteer deze optie in het bestelproces.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts