donderdag 26 juli 2018

Ophangsysteem schilderijen gamma

Schilderijophangsystemen kopen? Complete sets ophangsystemen. Uw ophangsysteem laten monteren? Acaza, thuis in muurdecoratie. Heeft u een vraag over een van onze producten?


Alle schilderijen zijn direct leverbaar en bestel je eenvoudig en snel online.

Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. De Artiteq Click Rail all-in-one complete set 4m wit is het meest gebruikte schilderij ophangsysteem om schilderijen aan de wand te hangen.


Gamma ophangsysteem Het schilderij ophangsysteem wat bij de Gamma wordt verkocht zijn de Artiteq Clickrail en de Artiteq Top rail. Beide systemen zijn verkrijgbaar in meter lange verpakkingen. De ophangrailsen worden allemaal aangeboden in starter setjes.


Toch loont het om even verder te kijken waar ophangsystemen nog meer te krijgen zijn, want er kleven wat haken en ogen aan het aanbod van deze bouwmarkten. STAS biedt een compleet scala aan ophangsystemen waarmee u uw schilderijen , fotolijsten en kunst flexibel, eenvoudig en snel kunt ophangen en verplaatsen. Ophangsysteem van Gamma , Karwei, Praxis en.

Bestel hier direct uw schilderij ophangsysteem. De rail is meter lang en crème wit van kleur. Waarom kiezen voor een schilderij ophangsysteem ? Een schilderij ophangsysteem is een mooie oplossing om schilderijen op een veilige, maar ook flexibele manier op te hangen. Het schilderij hangt stevig vast en kan op ieder gewenst moment opgeschoven worden naar een andere plek aan de muur, zonder opnieuw gaten in de muur te maken. Click en Top Rail gebruikt u in combinatie met een Artiteq Click Rail of Top Rail schilderij ophangsysteem.


Het Artiteq perlon ophangkoord t. Het koord bevestigt u aan de rail door deze aan de zijkant van de rail in te schuiven. In combinatie met een ophanghaak kunt u er een schilderij aan hangen. Ons breed assortiment bestaat uit schilderij ophangsysteem voor aan de wan ophangsystemen met verlichting, plafondsystemen en presentatie systemen. Wij werken met vaste partners zodat uw schilderij.


Het gepatenteerde STAS minirail systeem is het smalste en meest innovatieve schilderij ophangsysteem ter wereld. Onze complete pakketten bevatten zowel de rails, de ophangdraden en de haken om snel van start te gaan. Met ons ophangsysteem hangen uw fotolijsten en schilderijen snel en strak aan de muur. De clips worden met behulp van pluggen en schroeven op de wand bevestigd.


Vervolgens wordt de rail eenvoudig op de clips geklikt, waardoor de rail strak tegen de wand bevestigd is. Klik hier voor het aanbod! Het ophangen van kunst en het inrichten van uw muren kan op verschillende manieren.


Artiteq garandeert een veilige, maar ook flexibele manier om schilderijen en wanddecoraties op te hangen.

Wij verkopen ophangsystemen voor montage aan het plafond en aan de wand. Na de eenvoudige, eenmalige montage van het railsysteem aan uw wand of plafon hoeft u nooit meer gaten in de muur te boren of gereedschap, schroeven of spijkers te gebruiken om uw kunst, schilderijen of fotolijsten op te hangen. Toch kunt u vervolgens op elk gewenste plek een kunstwerk ophangen, maar ook verplaatsen of wisselen van schilderijen is daardoor geen probleem.


Online een schilderij ophangsysteem kopen is simpel via onze webshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts