maandag 30 juli 2018

Sikkens supergloss

Bent u op zoek naar kwaliteit Verf? Bekijk dan snel ons assortiment! Dé Online Verfleverancier. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus!

Gegarandeerd de Verf die u zoekt. Wij adviseren en helpen u graag. De Beste Kwaliteit Douglas larixshout. Sikkens verf en lak tegen Groothandelsprijzen. Klanten beoordelen ons met een 9. Voor 16u = Morgen in huis.


Het grootste aanbod verf online! Geformuleerd met behulp van de nieuwste high solid-technologie, Super Gloss HS is een hoogglansaflak met een laag VOS-gehalte (Vluchtige Organische Stoffen) die is geoptimaliseerd voor rolapplicatie, Super Gloss HS is zeer eenvoudig aan te brengen, zelfs bij lagere temperaturen, de high solid formulering biedt volledige dekking in slechts 1-2.

International SuperGloss HS is een uitstekende aflak voor uw boot! Bootlak of antifouling nodig? Koop nu tegen de voordeligste prijs bij Bootverfshop. Hydrant SuperGloss is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het zijn drie bekende merken, waar je online natuurlijk voordelig gebruik van kunt maken.


In de hoogste kwaliteit, dankzij de verfsoorten waar ook vakschilders graag mee schilderen. Deze lagere oplosmiddelformulering ondersteunt ons streven om de impact op het milieu te verminderen zonder afbreuk te doen op de prestaties van het product. Zeer ruim aanbo Morgen in huis!


Uitstekend glansbehoud en zeer goede buitenduurzaamheid. Superieure, hoogglanzende aflak op basis van gesilliconiseerde alkydhars. Kras-, stoot- en slijtvast en zeer goed weer- en waterbestendig. Het ingebouwde UV filter beschermt het hout optimaal tegen verkleuring.


Indien aangebracht met een roller hoeft er niet nagestreken te worden met de kwast. Dus: een hoogglanzend resultaat met een minimum aan inspanning! Meer verf, minder oplosmiddel, dus minder geur voor een aangename werkomgeving.


Het is ook in liter blik verkrijgbaar, maar dat is (vreemd genoeg) niet voordeliger. Het product is door de goede vloeieigenschappen bijzonder makkelijk streeploos aan te brengen met een goede kwast of roller.

Hoogwaardige, zeer goed vloeiende, bijzonder duurzame hoogglans aflak voor het. Vergelijkbare zoekopdrachten voor supergloss. Resultaten van zoekmachines! Van antifouling tot aflakken tot. Whale Grey, white, 2Island Beige.


Pearl White, 2Arctic White, 2Bahama Beige. Alles wat u nodig heeft voor uw boot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts