donderdag 12 juli 2018

Pincet met loep

Pincet met loep

Alle merken - Dé laagste prijs! Voor iedereen - Nú online. Bekijk nu de mooiste pincetten. Deze kwaliteitspincet met loep lost dat voor u op.


De afstand van de loep tot de pincet is zelf in te stellen. Zo heeft u zeer goed zicht op uw werk. Heel handig bij het afknippen van draadjes bij borduurwerk of quiltwerk. Bij alle naaiklusjes waarbij u het gevoel heeft dat uw vingers te dik zijn, zult u het gemak van deze pincet ervaren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Het pincet met loep combineert twee alledaagse hulpmiddelen en vergemakkelijkt zo het gebruik. De stabiele kunststof lens biedt een vergroting van 5x. Dit maakt het mogelijk om fijne haartjes te pakken en te verwijderen. Vergroting 4x, lensdiameter mm.


Pincet met loep

Op voorraa levertijd 1-werkdagen. Het Ultra Precision pincet van Tweezerman is het ultieme pincet met een titanium gouden coating die uitermate duurzaam is. Verder werkt dit pincet met extreme precisie door de extreem scherp geslepen punt. Dit pincet voor onderweg is het kleine zusje van de originele Ulta Precision Slant Tweezer.


Het pincet heeft een vergrootglas waardoor men gemakkelijker bijvoorbeeld een splinter kan verwijderen. Het Adson- pincet is leverbaar als anatomisch en chirurgisch pincet. Vernoemd naar de neurochirurg Alfred W. Adson bieden wij het Adson- pincet met een hardmetalen inzetstuk, dat een lange levensduur garandeert. Het splinterpincet heeft een breed greepvlak en zorgt voor veilig en nauwkeurig werken. Grootste aanbod via beslist.


Pincet met loep

Ontdek ons ruime assortiment online, meer dan 400. Beweegbare loep voor duidelijk zicht werkgebied. Goede grip dankzij speciale drukknopjes.


Schuin afgewerkte pincetgreep voor ergonomische houding. Deze ergonomisch ontworpen pincet met loep is erg handig om bijvoorbeeld de lusdraadjes uit de stof te halen. De loep vergroot tot maal.


Speciale pincet met een punt en ook voorzien van een vergrootglas. Vragen over onze producten, advies nodig, of niet gevonden wat u. Pincet met vergrootglas en LED verlichting. Bestel deze pincet met loep en lampje online of bekijk meer overige verzorgingsartikelen als giveaway op MultiGift. Het vergrootglas rond met ledverlichting is een klein vergrootglas met handig handvat en loep die maal vergroot. Het vergrootglas met LED verlichting heeft een diameter van centimeter en is hierdoor geschikt voor het lezen van zowel boeken als tijdschriften.


Verder is het vergrootglas met LED verlichting voorzien van een biofocal die zelfs. Een hulpmiddel die vooral bij dames wel eens van pas komt. Allekabels, véél meer dan alleen maar kabels!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts