dinsdag 17 juli 2018

Renostuc behang

Renostuc behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Renovlies, of ook wel renostuc , is een relatief nieuw product waarmee een zeer strak resultaat bereikt kan worden.


In tegenstelling tot glasvlies heeft renovlies geen patroon, maar is het glad en effen. Ook renovlies wordt meestal geleverd op rollen van 100cm breed. Tegenwoordig is het ook beschikbaar op rollen van 70cm.


Zodoende krijgt u strakke wanden in de door u gewenste kleur. Veel mensen houden van de uitstraling van stucwerk, maar vinden de nadelen te groot. Veel mensen kunnen wel zelf behangen , maar hebben geen ervaring met renovlies behang. Dit is eigenlijk wel vereist wanneer u zeker wilt zijn dat het behang dezelfde luxe uitstraling biedt als stucwerk.


Renostuc behang

Mede om deze reden werken wij alleen met behangers die zich hebben gespecialiseerd in renovlies behang. Renoveer muren en plafonds eenvoudig met renovlies behang. Kies uit glasvlies, renostuc of repovlies. Bestel je renovatievlies net als professionele behangers online bij Heel Holland Plakt. Hiermee verstop je naden en zuigt het behang minder verf op.


Tip: er bestaat ook renovatievlies dat al voorgeprimered is. Renovatievlies behangen : de meeste decoratieve behangsoorten zijn erg dun en vragen daarom een gladde ondergrond. Met renovlies creëer je een perfect gladde ondergrond en kan je dun behang zonder problemen aanbrengen.


Renostuc behang

Maar is dit wel de juiste keuze? De echte naam is dan ook renovatievlies. Fleece behang wordt verlijmd op wanden die behangklaar worden opgeleverd zoals in een nieuwbouwwoning.


Als renovlies behang goed word aangebracht dan ziet u na het afwerken met latex niks meer van de naden van het behang. Wij werken met het bekende 1a 2grams renovlies op rollen van meter breed. Wij bieden renovlies behang aan in een totaalpakket zodat wij al uw muren en plafonds strak en glad kunnen maken voor zeer voordelige prijzen. Bent u enthousiast geworden en wilt u de muren van uw woning ook laten behangen met renovlies behang ? Dan bent u bij uwglasvezelbehanger. Wij adviseren altijd om dit type behang aan te laten brengen door een professional.


Renostuc behang

De naam is kort voor renovatie vlies, aangezien het een soort behang is die ervoor kan zorgen dat de muren in uw nieuwbouwwoning in goede conditie blijven. Scheurtjes worden door het behang rechtgetrokken en het is daarnaast zo sterk, dat u ook niet bang hoeft te zijn dat uw muur in de toekomst scheuren gaat vertonen. Het wordt naadloos op een ‘behangklare’ muur geplakt en daarna gesausd. Het behang is daarmee krimpscheur overbruggen zoals dat genoemd wordt. Renovlies is enorm sterk en vangt kleine scheuren in stukwerk op.


Het is het ideale product om uw muren er jarenlang weer als net gestucte muren uit te laten. De reden hiervan is dat het stuc werk bij nieuwbouwwoningen na enige tijd gaat scheuren. Het behang bedekt scheuren en gaten in muren, kan tegen een stootje en geeft het effect van een glad gestucte wand.


Snelle levering Scherpe prijs Veilig betalen met iDeal. Online renovlies behang kopen. Renostuc - meter - Klussen. Bij Acaza kan je makkelijk en snel kwalitatief overschilderbaar behang kopen.


Het is beter voor het milieu, sneller en makkelijker geplaatst en het is bovendien ook nog verwijderbaar. Hierdoor is vliesbehang veel sterker dan papieren behang. Omdat je vliesbehang op een muur kan aanbrengen zonder dat het moet worden ingelijm wordt het ook wel snelbehang genoemd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts