donderdag 26 juli 2018

Keje raamdecoratie kleuren

Al meer dan jaar dé specialist in mooi wonen. Bekijk ons assortiment online! Zoek naar keje raamdecoratie op de nieuwe KensaQ.


KeJe heeft zich in jaar tijd ontwikkeld tot het grootste maatwerk productiebedrijf van horproducten in Nederland. Voor nagenoeg alle ramen en deuren heeft KeJe een juiste oplossing om insecten buiten het huis te houden.

Inzetplissehor ZIZA Kunststof. Uiteraard is het product ook toepasbaar voor een houten of aluminium kozijn. Het product is compleet geïntegreerd in een aluminium frame, welke door middel van magneet- en staalband wordt gemonteerd op het kozijn. In de kiepstand blijft de latende altijd strak tegen het kozijn zitten.


Vervolgens kiest u de gewenste kleur en de kleur van het systeem om deze vorm van raamdecoratie op maat volledig aan te laten sluiten op uw huidige interieur. Dit systeem is vooral geschikt als u niet wil of mag schroeven of boren in uw. Ook voor duorolgordijnen in mooie kleuren en de beste kwaliteit bent u bij ons aan.


Prijs per stuk € 20voor de standaard kleuren.

De geplisseerde stoffen zijn leverbaar in diverse kleuren en in diverse. Wij zijn leverancier van KeJe raamdecoratie voor kunststof. De levertijd op de vele, standaard kleuren bedraagt slechts een week.


De raamdecoratie en horren van KeJe zijn een sfeervolle aanvulling op de inrichting van een woning. De TV Commercial van Keje geeft een beeld van de variatie en verschillende toepassingen van Raamdecoratie. Goedkoper Dan In De Winkel. Bestel Een Gratis Kleurstaal!


Vind keje raamdecoratie het nu op Kensaq. Alle raamdecoratie vind je op beslist. Kleurenkaart KeJe raamdecoratie : Hieronder ziet u de mogelijkheden wat betreft de stoffen. De KeJe stoffen collectie bevat diverse soorten kleuren voor elk interieur. TweeKa levert raamdecoratie van het merk Keje in alle soorten en maten.


Keje biedt u een sfeervolle aanvulling op de inrichting van uw woning. Neem contact op of bezoek onze showroom in Doetinchem. Claassen Kunststof Kozijnen hoort bij de groep officiële KeJe raamdecoratie dealers. Dit is een bedrijf dat zich in tien jaar tijd ontwikkeld heeft tot het grootste maatwerk productiebedrijf voor horproducten in ons land.


Voor bijna alle ramen en deuren op de markt heeft het bedrijf een oplossing om insecten buiten de deur te houden met een hor.

Dit raamdecoratie product is speciaal voor kunststof kozijnen gemaakt. Door middel van magneetband wordt dit raamdecoratie product bevestigd op de glaslatten van het houten- of kunststof kozijn. Speedy Pliss: Raamdecoratie voor kunststof kozijnen.


Dit raamdecoratieproduct is voorzien van een geïntegreerd aluminium frame. Pim Veer laat zien hoe de raamdecoratie van keje opgemeten moet worden. Meer informatie: KeJe Horren B. Splendid Pliss raamdecoratie van Focus Kozijntechniek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts