dinsdag 24 juli 2018

Elektrische screens

Caseshoesjes voor al uw apparaten. Bestel nú online via Beslist. Zonnescreens voor buiten houden nieuwsgierige blikken tegen, dus je privacy is gegarandeerd. Dat maakt elektrische screens tot een populaire vorm van verticale zonwering voor vertrekken aan de straatkant en voor badkamers.


De rits screen is voorzien van elektrische bediening. Kenmerkend van de ritsscreen is dat deze voorzien is van een doek met rits.

Het doek staat altijd strak en laat geen licht of insekten door. De windvaste screen van Zonweringstunter. Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom zijn screens in een groot aantal verschillende kastmaten en modellen te leveren. Ron schuin of recht en met een keus aan zijgeleiders en doeken.


Elektrische screens voor buiten: de mogelijkheden. Zo kunt u denken aan elektrische screens op uw veranda. Na de kleur en kastselectie in stap montage en afmetingselectie in stap selecteert u in stap de gewenste bediening van uw nieuwe screen.


Bij screens heeft u de mogelijkheid om deze elektrisch uit te voeren door middel van een motor met schakelaar of afstandsbediening.

Trek het band of de elektrische kabel naar binnen en hang de screen op de juiste plaats. Controleer nogmaals of de screen waterpas hangt. Het belangrijkste voordeel van screens is zonwering.


Een zonnescreen is echter niet alleen in de zomer interessant. Screens hebben namelijk een isolerende functie die ook in de winter zeer goed van pas komt. Sluit ‘s avonds en ‘s nachts uw screens en u zult zien dat de warmte een stuk beter in uw woning blijft.


Dit biedt niet alleen extra gemakt, maar dit zorgt er ook dat je maximaal comfort ervaart. Uiteraard kan dit elektrisch met afstandbediening of muurschakelaar. Zo houden de screens het huis ook koel wanneer je niet thuis bent. De ZB Screen Halfrond is leverbaar in met elektrische bediening of handbediening.


Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres! Binnen geniet u van de koelte, de schaduw en een optimale privacy. Screens zijn ideaal bij ramen die geen naar buiten bewegende delen hebben.


Screens kunnen worden uitgevoerd met een bandbediening, een oogwindmerk met slinger of met een staaldraadwindwerk. Ook elektrische bediening is mogelijk. Homedeal biedt je een overzicht van alle screens prijzen en mogelijkheden.


Bekijk hier alle prijzen en gebruik de nuttige tips om de beste screens te vinden voor jou. Een screen kost gemiddeld € 60 inclusief montage.

Hoe laag of de hoog de prijs van je screen is hangt o. Kies je voor een zonnescherm in standaard maten of wil je er één op maat laten maken? Nederland en België op maat gemaakte A-kwaliteit screens tegen zeer betaalbare prijzen (tot wel onder de verkoopadviesprijzen). Omdat onze zonwering rechtstreeks uit de fabriek geleverd wordt, kunnen wij de prijzen laag houden en bovendien zorgen voor een snelle levering. Dankzij volume-inkoop en een uitgebreid netwerk van leveranciers, kunnen wij alle types screens tegen zeer scherpe prijzen leveren. Kies de kleur en kast van uw windvaste screens.


Bij het samenstellen en het bepalen van de prijs van uw eigen windvaste screen heeft u de keuze uit diverse kleuren en varianten. Stel hieronder uw windvaste screen op maat samen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts