donderdag 19 juli 2018

Klok met afbeelding

Ontdek ons unieke assortiment klokken. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.


Vind items binnen jouw budget.

Al is het maar aan jezelf. Een klok met geboortekaartje of een klok met foto of andere afbeelding staat vaak erg leuk op de kinderkamer. De klok is voorzien van een mooie glanzende krasvaste laag die tevens UV bestendig is.


De eigenschap van deze laag is dat het mooie heldere scherpe kleuren zal geven. Zorg voor een kwalitatief goede afbeelding voor het beste resultaat. Een vierkante klok met een eigen afbeelding , foto of logo. Leuk om zelf aan de muur te hebben hangen, maar ook leuk om als cadeau aan iemand te geven. Ook erg leuk op een kinderkamer.


Ook als ronde klok verkrijgbaar.

Upload uw afbeelding en rond de bestelling af. Het hoofd van de eenhoorn rust op wolken. Op de achtergrond van staat een regenboog. De tijdsaanduiding (uren) hebben de vorm van een sterretje of hartje.


Heb je decoratie-inspiratie nodig? Een klok met foto maken klinkt misschien moeilijk, maar met de gebruiksvriendelijke editor heb je in een handomdraai een persoonlijke klok met foto gemaakt! Zie het bestand hieronder. Memory van plaatjes van klokken.


Een ronde klok met een eigen afbeelding , foto of logo. Ook zeer geschikt op een kinderkamer. Leuke klok met afbeelding Eiffeltoren. Werkt op batterij AA Diameter rand klok meter. Neem dan contact op met onze klantenservice.


Het bestellen van een unieke klok met foto is heel simpel en eenvoudig. Klok met foto online bestellen. Bekijk alle producten, upload je eigen foto en bestel de klok. De levertijd van de klokken is dag.


Indien u voor 16:bestel heeft u vaak de klokken morgen al in huis.

De grootste zoekmachine voor afbeeldingen op internet. Met klokken , spiegels en afbeeldingen kan je nu verschillende combinatiemogelijkheden proberen en je een individuele en decoratieve muur maken. Ga los en zoek je een persoonlijk lievelingsstuk, waarmee je je muur op wilt vrolijken! Liever een beetje harmonisch?


Plaats een foto naar keuze op deze klok en laat de kamer stralen met jouw gepersonaliseerde klok. Verwachte levertijd: dag(en) Standaard levertijd : € 195. Deze gepersonaliseerde klok brengt je leukste herinneringen de huiskamer in!


De batterij is meegelever dus je geniet direct van je prachtige klok op acrylglas. Niet elke klok geeft de minuten precies weer. Door de afbeelding Minuten aflezen op de analoge klok te gebruiken, kun je alsnog weten hoe laat het op de klok is. Door de kleuren weet je namelijk of het over, voor half, over half of voor het hele uur is.


Zeer hoge kwaliteit Empire klok met prachtige afbeelding van Erato geflankeerd door de buste van Socrates ( gebaseerd op Griekse mythologie). Deze klok verkeert in zeer goede staat, werkt goed en. De digitale klok maakt gebruik van de 24-uurs notatie. Een dag bestaat uit uren, die verdeeld zijn in groepen van uur: uur nacht, uur ochten uur middag en uur avond. In de afbeelding hieronder zie je de 24-uurs notatie.


Bovenstaande afbeelding laat zien hoe de digitale minuten corresponderen met analoge tijd. Deze afbeelding laat op een andere manier zien hoe de digitale tijd is opgebouwd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts