vrijdag 13 juli 2018

Elektrische dakkoepel

Groot Assortiment Dakkoepels. Met Telefonisch Advies op Maat! Bekijk uw resultaten dakkoepel bij Finecomb. Selecteer hier de gewenste maat voor uw VELUX Lichtkoepel elektrisch CVP.


Vooral handig als de lichtkoepel hoog in het dak zit.

De hogere prijs van een elektrisch daklicht komt door de elektrische bediening. Met een elektrische lichtkoepel brengt u daglicht en ventilatie in leef- en werkruimten. Zowel daglicht als een goede ventilatie dragen bij aan een prettiger en gezonder leefklimaat. Hier vindt u meer informatie over een VELUX Lichtkoepel elektrisch CVP.


Elektrische uitvoering DEC. De kettingmotor zit verwerkt in de raamvleugel, waardoor het beschermd is tegen vocht. LICHTKOEPEL MET GLAS - ELEKTRISCH.


Deze elektrische kettingmotor is zeer compact, mooi vormgegeven (wit aluminium behuizing) en volledig integreerbaar in een Skylux koepel.

Je kunt de openingsgraad traploos instellen tot maximaal 4mm. Dakkoepels zijn mogelijk met verschillende wanddiktes, wat eveneens een invloed heeft op de isolatie van de dakkoepel. Enkelwandige dakkoepel : Matig isoleren vooral geschikt voor ruimtes die niet hard verwarmd moeten worden. Dubbelwandige dakkoepel : Goed isoleren beperkt warmteverlies via de koepel.


Dit geldt ook voor de VELUX INTEGRA elektrisch te openen lichtkoepel, dit is uniek in de Nederlandse markt. Lichtkoepel van Fakro in alle uitvoeringen voor nieuwbouw en renovatie, de Fakro lichtkoepels zijn er elektrisch , vaste of in platdakraam uitgevoerd. Op basis van Z-Wave, met een kettingmotor (lengte cm), voeding (ZZ60h), afstandsbediening (ZRH12) en regensensor (ZRD). Zo zijn er vierkante, ronde of rechthoekige dakkoepels en kan de vorm van het glas verschillen. Wilt u alleen daglicht in uw ruimte en niet de mogelijkheid hebben tot ventileren.


Dan is de vaste VELUX gebogen glas koepel uitvoering ook een optie, deze is gelijk aan de elektrische variant maar dan zonder geïntegreerde kettingmotor, regensensor en wandschakelaar. U kunt de vaste variant niet later ombouwen naar elektrisch te bedienen. Eenvoudig online bestellen. Door extra daglicht zal de kamer ruimtelijker en comfortabeler aanvoelen.


Een andere naam voor daglichtkoepels is lichtkoepel of dakkoepel. Verhoef Dakramen is specialist in het leveren en plaatsen van diverse VELUX koepels. Van glaskoepels tot kunststof koepels, van elektrisch tot vast.


De VELUX lichtkoepel gebogen glas heeft een unieke schaal van gebogen glas, die meer daglicht binnenlaat en een prachtige, moderne toevoeging is op het dak.

Ideaal voor huiseigenaren van deze tijd. De koepelplissé is de ideale oplossing om licht en zon buiten te houden bij lichtkoepels, serres en dakramen. Een plissé voor een lichtkoepel bevestig je heel eenvoudig in of onder de koepel en is met een handgreep en bedieningsstang te bedienen. Naast handgreepbediening is ook elektrische bediening mogelijk. Het platdakraam is te verkrijgen in een handmatig en elektrisch ventilerende uitvoering.


Het grote voordeel dat u met een vlakke lichtkoepel heeft is dat het u met deze dakkoepels een grote keuze aan zowel binnen- als buitenzonwering heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts