vrijdag 13 juli 2018

Online spiegel bestellen

Uitstekende service en hoge kwaliteit. Nu ook achteraf te betalen. Ruim aanbod in glas en spiegels. Alles volledig op maat gemaakt en afgestemd naar uw wens. Spiegels van hoge kwaliteit op maat.

Eenvoudig online te bestellen. Bestel je nieuwe spiegel uit ons unieke assortiment. Meer geluksmomentjes thuis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online!


Ook verkopen wij divers bijpassende lijsten. En wat u niet kunt vinden op de site kunnen wij vaak wel maken hiervoor kunt een bericht sturen via spiegelwinkel. Barok spiegels met facet spiegel facet spiegel facetspiegel standaard spiegels spiegels.

Een spiegel is een onmisbaar item in je huis. In verschillende ruimtes in je huis kan je er één ophangen. Bij fonQ by vtwonen kan je kiezen uit verschillende maten, materialen en vormen. Na het opgeven van de afmetingen en de eventueel benodigde andere informatie wordt direct de prijs berekend en kan het product aan de winkelwagen worden toegevoegd.


Grote spiegel als spiegelwand is mogelijk. Vele toepassingen, zoals als badkamerspiegel, spiegel met verlichting. Ook deze spiegels kun je op maat bestellen in een dikte van of mm. Volledig assortiment glasbenodigdheden.


Naast spiegels kun je bij ons ook diversen glasbenodigdheden bestellen om o. Waarvoor ga jij de spiegels van Xenos gebruiken? Of je nu gaat voor praktisch of decoratief, bij Xenos koop je de spiegel die bij jou past. Zo hoef je niet te fietsen met een grote passpiegel op je bagagedrager. Bekijk snel ons assortiment spiegels ! Modern, klassiek, glad of met motief, lichte of donkere lijst, facet geslepen, het is allemaal mogelijk bij dé spiegelshop van Nederland. Ruime keuze uit ons uitgebreide assortiment aan spiegels en lijsten.


In de slaap- en badkamer is een spiegel essentieel, maar denk bijvoorbeeld ook aan een grote spiegel in de hal of woonkamer.

Zo kun je nog snel kijken hoe je eruit ziet voor je weggaat. Daarnaast zijn spiegels mooie decoratie. De lijst en vorm bepalen de uitstraling van je interieur. Gratis verzending vanaf €30!


Dit is de mooie spiegel Delilah met een lijst van massief Acaciahout waar de noesten en nerven goed zichtbaar zijn. De spiegel is in een maten te bestellen. Klein of groot, hout of metaal, wij bieden je spiegels in alle soorten en maten. Wanneer je een spiegel naar wens hebt gevonden, bestel je deze gemakkelijk online in onze webshop. Vandaag besteld , morgen in huis.


Naast het assortiment vlakglas artikelen leveren we ook diverse montage- en beglazingsmaterialen, hardglas beslag en onderhoudsmiddelen. Glas bestellen via internet, het kan! Online glas bestellen heeft zelfs veel voordelen. Neem bijvoorbeeld de prijs van het glas.


Wij tonen de prijs van de spiegels op maat inclusief BTW en exclusief BTW.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts