woensdag 18 juli 2018

Elitis croco

Boek het Crocco , Bologna. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu! Snel, eenvoudig, gemakkelijk.

Reserveer online, laagste prijzen. Trendy schoenen tegen superprijzen. De laatste lifestyletrends. Voor jouw nieuwe paar stappers hoef je de deur niet uit! Klik en shop eenvoudig bij OTTO!


Luxe tassenmerken wisten het al lang. Krokodil leer heeft een fantaschtische structuur en is ook nog eens mooi om te zien. Hier op inspelend heeft ELITIS een gewelig mooi dessin ontworpen, muurbekleding voor aan de wand.


Het behang is geïnspireerd op een grote croco leerprint.

Een tijdloos en luxe patroon van krokodillen huid. De rijke vinyl structuur vraagt om aangeraakt te worden. Het luxe ELITIS behang Big croco is er o. Big Croco behang, stoere lederlook.


En heeft een patroon van krokodillen leer (krokodillen huid). Wallpaper with mineral, vegetable, animal or textile effects. Leren stoffen staan bekend om de enigszins koude uitstraling, maar door het gebruik van de diepzinnige en warme kleuren verlaat het koude voorledig het bijzondere ontwerp.


Luxe lederen goederen-merken kiezen voor hun elegantie. Elitis past hun schoonheid toe in wandbekleding voor op onze muren. Anguille Big croco Galuchat behang. De altijd verrassende behangcollecties van Elitis vormen zodoende altijd in binnen- en buitenland een beleving op zich.


Met het eigentijdse behang van het Franse exclusieve merk Elitis tover je de muren in huis om tot echt iets bijzonders. Kom dan naar de grootste behangbeving in de Benelux. Gewicht van rol is kg. Gratis bezorgd vanaf € 75. Klassiek blauw met een voelbaar en zichtbaar reliëf van krokodillenleer.


Het is dat we weten dat het behang is, anders zou je denken dat het echt was. Deze zeer duurzame stootvaste en schrobvaste wandbekleding kan watervast verlijmd worden en is bijzonder geschikt voor langdurige toepassing in badkamer, keuken, boten en projecttoepassing zoals in hotels en kantoren. Verkrijgbaar in diverse fraaie kleuren.

Levertijd ongeveer week. Bereken een indicatie van het aantal rollen en of meters: Breedte muur (m). An amazing Elitis designer wallpaper depicting Zebra skin in a very contemporary block tile setting, available in a range of modern colours.


Prijzen vanaf € 15- € 154. De meerwaarde van behang is onbeschrijfelijk je moet het zelf ervaren. Wij adviseren als interieurontwerpers graag de hippe altijd vernieuwende collectie van Elitis. Wij zijn dol op Elitis behang.


De complete Elitis behang collectie kun je bekijken en bestellen op de Buningh site. Het Franse Elitis is wereldwijd bekend geworden door de spectaculaire collectie Natives en Indomptée. Hiermee kreeg het begrip behang een hele nieuwe betekenis.


Onlangs vierde Elitis haar 30-jarige bestaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts