dinsdag 17 juli 2018

Posterhangers

With sizes and anodized aluminum finishes available, hanging posters and prints has never been easier. Een poster komt pas optimaal tot zijn recht als deze aan uw muur wordt gehangen in een posterhanger. Deze houten posterhangers zijn gemaakt van West-Afrikaans hardhout voor een echte luxe uitstraling.


Hang eenvoudig de mooiste posters op met deze hout posterhangers gemaakt van hardhout. De posterhanger klemt uw poster goed vast door de extra sterke magneten. Eenvoudig online bestellen.

Onze posterhangers komen in verschillende afmetingen en zijn perfect op maat, zodat je al onze posters ermee kan ophangen. Hoe jij je wand ook decoreert, met deze posterhangers creÃer je in een handomdraai een echte blikvanger in jouw leefruimte! Onze prachtige eikenhouten posterhangers zijn een stijlvol, simpel en een praktisch ophangsysteem voor jouw posters. Dit te gekke klembord is een echte aanwinst voor je interieur!


Het bord is gemaakt van hout (mm), Leuk om je poster, notitieblokken of planners. Hang uw favoriete poster eenvoudig op met deze gave posterhangers in verschillende maten. Uitgevoerd in prachtig hout en voorzien van busschroeven in verschillende.


En een leuke manier om kaarten en posters origineel op te hangen.

Posterhangers van ANNIdesign: altijd handig! XENOS Poster: online te koop. Ik heb het mooie posters bij Sterk en Sfeer in Sneek gekocht en de posterhangers gemaakt. Ze hangen nu bij onze meiden op hun slaapkamer. Onze populaire poster hangers van eikenhout zijn verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen.


Wat ze van elkaar onderscheidt zijn het design en de ophangmogelijkheid. De ene heeft dezelfde magneetoplossing als onze wit- en zwartgeverfde posterhangers en is uitgevoerd in een puur, minimalistisch design. Op zoek naar mooie posterhangers van eikenhout? Op deze pagina bieden we twee soorten posterhangers of anders gezegd posterhouders. De posterhouders worden lokaal gemaakt met van Nederlands Eikenhout en worden helemaal afgemaakt door het zwarte touwtje.


Met onze nieuwe posterhanger wordt je favoriete poster een echte blikvanger. De houten latjes zijn voorzien van zwarte schroefbusjes waarmee de poster stevig wordt vastgeklemd. Vandaag bestel morgen in huis. A simple modern device for hanging posters, prints and photography in any size.


Poster Ophangsysteem AformaatHang je poster eenvoudig op met dit Aformaat ophangsysteem. Dit zorgt niet alleen voor een bijzonder luxe uitstraling, maar zorgt er ook voor dat het een uniek product in de markt is. Bij de ontwikkeling van deze posterhangers is veel aandacht besteed aan het gebruiksgemak en de kwaliteit.

Betaalbare wanddecoratie voor je woonkamer, slaapkamer of keuken koop je online bij reindersshop. Posters, canvas en ingelijste schilderijen in zwart-wit, pastel. Kjekk betekent Noors voor knap, mooi. Wij presenteren u een shop vol knappe spulletjes welke leuk zijn om te geven aan hem of haar of om jezelf eens een prachtig kado. Perfect voor het mooi ophangen van je poster!


De leren banden zijn voorzien van. Deze houten hangers zijn een ideaal ophangsysteem voor losse posters en tekeningen. De latten zijn voorzien van magneten.


Black Friday geldt bij ons de HELE week! Ze staan stijlvol en ze houden de poster mooi. Daarnaast vervang je makkelijk een poster wanneer je deze ‘zat’ bent, maar kan je de posterhanger blijven gebruiken.


Het leuke van de nieuwe posterhangers van Land of Kids, vinden wij, zijn de twee nieuwe kleuren. Deze magnetische posterhangers van hout zijn ideaal en handig in gebruik om je favoriete print of kindertekening mee aan de muur te hangen. Een set bestaat uit multiplex latjes (onder, boven) met daarin verzonken sterke magneetjes waartussen het papier geklemd kan worden.


Aan van de latjes is een wit ophangkoordje bevestigd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts