dinsdag 17 juli 2018

Hornbach latex wit prijs

Kamers vrij in Kloster Hornbach. Mis de Aanbieding van de Dag niet. Boek uw hotel nu, tot korting! Dat doe je natuurlijk met witte muurverf.


Wanneer de plafonds of de muren weer stralend wit zijn lijkt de kamer als nieuw.

Het voordeel van witte muren is dat je er nog alle kanten mee op kan. Alles staat erbij waardoor je je niet af hoeft te vragen of het samen kan gaan met je interieur. HORNBACH biedt een groot assortiment aan witte muurverf. Sneeuwwit met uitstekende dekking en hoge opbrengst - een merkverf tegen een aantrekkelijke prijs.


Zo koop je bij ons onder andere muurverf van Flexa, Histor, Sikkens en Wijzonol. Je muur of plafond verven met latex muurverf. Wanneer je binnen de muren of het plafond wilt opknappen, is muurverf de uitkomst.

Met witte latex laat je de ruimte weer fris uit de verf komen! Muurverf kleuren kopen bij HORNBACH. Als je thuis eens wat aan de muren wil doen, dan kun je overwegen om je muur te verven met een kleurtje. Een gekleurde muurverf heeft als voordeel dat het minder besmettelijk is dan witte muurverf.


Daarbij is het ook weer eens wat anders. Zo wordt het aankomende doe-het-zelf project nog eens extra leuk. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Histor Monodek latex wit liter is een matte muurverf voor plafonds en muren binnenshuis.


Het is makkelijk aan te brengen en geeft een uitstekende dekking, veelal in één laag. Latex verf wordt ook witte muurverf genoemd. Met latex verf aan de muren creëer je een ruimtelijk gevoel in huis waardoor je meer kunt spelen met details! Histor Clean muurverf wit liter is een reinigbare muurverf voor vuilgevoelige ruimtes. Hardnekkig vuil is makkelijk te verwijderen met een vochtige schoonmaakdoek, zonder dat je muur hiervan gaat glimmen.


Een ideaal product voor bijvoorbeeld keukens en kinderkamers. De verf is geschikt voor steenachtige ondergronden en onder andere gipskarton en hard- en zachtboard.

Goede verf voor een mooie prijs. Om mijn donkerbruine muur mooi wit te krijgen, had ik toch lagen verf nodig. Ik had wel geen primer gebruikt. Verfspatten zijn makkelijk te verwijderen met een natte doek. Latex en alles wat je nodig hebt online bestellen.


Wil je snel en gemakkelijk alle latex en andere schildersspullen in huis hebben? Dan kun je er voor kiezen om op onze site te bestellen en de latex dus gewoon online te kopen. Dat is niet alleen heel gemakkelijk, want we bezorgen natuurlijk alle emmers latex lekker bij je thuis.


Bekijk ons assortiment of alle muurverf aanbiedingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts