dinsdag 10 juli 2018

Isolerende voordeur

Kies voor een isolerende deur uit de 7of 8serie, zodat de warmte binnen blijft, jouw wooncomfort verhoogt wordt en je tevens energie bespaart! De buitendeuren met het CanDo Comfort logo zijn vervaardigd uit een speciale plaat van FSC okoumé. De kern bestaat uit een hoog isolerende binnenvulling. Voordeur , achterdeur of tuindeuren vervangen.


Is je voordeur , achterdeur of tuindeur aan vervanging toe, of wil je minder warmte verliezen via deze deuren? Dan kun je kiezen voor een isolerende deur met een kern van kunststof hardschuim of een isolerende houtsoort.

In de specificaties van projecten zijn doorgaans concrete eisen opgenomen op het gebied van energieverbruik, een gezond binnenklimaat en een hoog wooncomfort. Door de wereldwijde klimaatverandering neemt de vraag naar een energiezuinige woning met bijbehorende isolerende deur sterk toe. Wel eigenlijk wil mijn man graag een nieuwe deur laten plaatsen maar ik vind dat onze oude deur zijn charmes heeft en past bij onze woning. Je oude voordeur vervangen, daar denkt niet iedereen gelijk aan.


Maar er gaat veel warmte verloren via kozijnen en deuren. Deze isolerende deuren maken je geïsoleerde huis helemaal af. Je hebt veel keuzevrijheid in kleur en type.


Er is zelfs keuze uit een voordeur met of zonder brievenbus. Buitendeuren – zowel de voordeur als de achterdeur – kies je best ook op basis van hun isolerende factor (hun U-waarde).

Want ook langs de buitendeuren kan veel koude lucht binnen en warme lucht buiten. Aannemer Peter Willems van Aura Kozijnen plaatste de isolerende voordeur en het kozijn daaromheen. Er is geen beter isolerende deur dan deze,’ legt hij uit terwijl hij wijst op de negen centimeter dikke voordeur met ruitjes die bijna drie centimeter dik zijn.


Ga je het liefst voor een strak en modern design? Dan is voordeur Fabien of voordeur Yannic misschien wel een isolatiedeur die bij jou past. Met de strakke horizontale lijnen en massieve uitstraling is dit een deur die perfect past bij een moderne woonstijl.


Isolerende deuren van Lundia. Benieuwd naar de isolerende deuren die Lundia aanbiedt? Het warmteverlies door de voordeur verder beperken was dus weer een stapje op weg naar dit einddoel. Vlnr: buitenkant, binnenkant en een IR opname van de buitenkant. De voordeur (zonder glas) was opgebouwd uit hardhouten planken, vervolgens een luchtlaag en aan de binnenzijde een plaatje triplex (met een paar sierlijstjes).


Houten voordeuren : natuurlijk, sterk en uitstekende isolatiewaarden. Hout heeft van nature een sterke en warme uitstraling. Een hardhouten voordeur past niet alleen bij een klassieke stijl, maar ook bij moderne woningen. Hout is een prachtig, natuurlijk materiaal. Het staat bekend om zijn stevigheid en wordt gewaardeerd door de warme uitstraling.


Lundia buitendeuren van zeer hoogwaardig isolerend materiaal. Alle Lundia isolatie deuren zijn gemaakt van FSC okoumé.

Dit is een sandwich van twee aluminium platen met daartussen zeer hoogwaardig isolerend materiaal. Dit aluminium is weer afgewerkt met een houtlaag. Hierdoor is de buitendeur niet alleen licht en sterk maar ook erg isolerend. U kunt daarom daarom kiezen voor het isoleren van uw voordeur waarbij er tussen de kieren bij de voordeur speciaal isolatiemateriaal wordt geplaatst. Dit is bij uitstek een klus die bewoners zelf kunnen uitvoeren.


We hebben nu diverse mooie jaaracties lopen voor diverse isolerende voordeuren. Bent u geïnteresseerd in een stijlvolle, isolerende voordeur ? U kiest de kleur die bij uw woning én uw smaak past en u hoeft uw isolerende voordeur die exact op hout lijkt nooit meer te schilderen. Met het vingerprintslot opent de driepuntsluiting motorisch wanneer u uw vinger op de lezer legt. Zodra u de voordeur sluit, zit deze ook direct op het nachtslot. Als je op zoek bent naar een isolerende binnendeur, zowel thermisch isolerend als akoestisch isolerend , dan kies je best steeds voor een binnendeur met tubespaan of volspaan kern.


Massieve binnendeuren zijn ook een goede optie, alhoewel deze niet voor ieders smaak en budget zijn. Ontwerp uw eigen unieke gepersonaliseerde raamfolie voor de voordeur. Makkelijk zelf online ontwerpen en bestellen.


Hieronder staan een aantal voorbeelden van raamfolie. Hörmann biedt een groot scala aan (automatische) voordeuren en achterdeuren, en geeft u de keuze om nadruk te leggen op de eigenschappen die u belangrijk vindt en wilt terugzien. Isolatie speelt daarbij een belangrijke rol en heeft een grote invloed op uw energiekosten.


Hout, van nature isolerend. Belisol Deuren Houten deuren Isolatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts