vrijdag 13 juli 2018

Sticker post

Sticker post

De stickers kunt u bestellen bij uw gemeente. Verstuurt u een post naar het buitenland? Maak dan gebruik van een priority sticker. Met deze sticker krijgt uw post voorrang en bereikt deze sneller de plaats van bestemming in het buitenland. Bestel de stickers online per rol van 5stuks.


Zo komt u nooit meer zonder te zitten. Voordelen priority sticker. Als je geen reclame of ongeadresseerd drukwerk wilt ontvangen, kun je één van de volgende stickers op je brievenbus plakken.


Jouw postzaken regel je snel en eenvoudig online. Vind alle informatie over pakketten, tarieven, postcodes en actuele aanbiedingen van PostNL. We bieden diverse varianten van de sticker aan zoals de bekende opvallende zwarte stickers maar we hebben nu ook een elegante minder opvallende transparante versie. Kies en bestel hier de gewenste NEE sticker. Post Malone stickers featuring millions of original designs created by independent artists.


Decorate your laptops, water bottles, notebooks and windows. Nee Nee Sticker op de brievenbus. Geen ongeadresseerde reclame, geen huis-aan-huis bladen. Nee Ja Sticker hier ook aanvragen. Met een ja nee sticker weert u alle ongeadresseerde reclame, maar u krijgt nog wel huis aan huisbladen.


Flyers van actiegroepen en politieke partijen krijgt u niet. Ook van de ja nee sticker hebben wij een speciale transparante versie, die geschikt is als u de grote kleurrijke sticker niet bij het geheel van uw voordeur vindt passen. Alleen met deze sticker op je brievenbus ontvang je zowel huis-aan-huis-bladen als ongeadresseerde reclame. Zonder deze sticker ontvang je geen ongeadresseerde reclame maar alleen huis-aan-huis-bladen. De registratie bij Postfilter geldt niet voor bedrijven waarvan je klant bent (geweest).


Sticker post

Deze sticker plakt zeer goed en verkleurd niet zoals andere stickers wel doen. Door gebruik te maken van extra sterk vinyl en een speciale UV Coating en beschermlaag is deze nee sticker weerbestendig gemaakt. Het formaat is aangepast op de standaard brievenbus en ze zijn leverbaar in zwart en transparant.


Deze fout is ontdekt, daarom heeft uw poststuk deze sticker gekregen en is vervolgens opnieuw gesorteerd. Uw post is dus niet op een ander adres bezorg want de fout is tijdig ontdekt. Organisaties kunnen via de post reclame maken voor hun producten of diensten.


Is de reclame aan u persoonlijk geadresseerd en bent u er niet van gediend? Hoe herken ik geadresseerde reclame? Van harte welkom bij 123sticker! Je maakt bij ons je sticker al in vier stappen. Hieronder zullen we de meest voorkomende en meest bekende manieren, om gratis of tegen een kleine vergoeding, aan de stickers te komen behandelen.


Daarnaast hebben wij ook de kosten hierbij vermeld. Bestel nu barcodelabels in een barcodeboek en verstuur zorgeloos uw brieven en pakketten. De barcodelabels kunt u plakken op uw port betaald zendingen, oftewel de post op rekening. De 2barcodelabels worden geleverd in een barcodeboek. Speciaal om jouw aanbieding in de zon te zetten.


Goede reclame Niet alleen om speciale acties aan te prijzen maar voor veel doeleinden is deze categorie in het leven geroepen. Zo zijn er natuurlijk de stickers om de opruiming aan te kondigen, maar wat dacht je van een mooie sticker om gewoon jouw fantastische bedrijf onder de aandacht te brengen? Wilt u geen ongeadresseerde post meer ontvangen, zoals reclamefolders? Vraag dan de gemeente om een gratis antireclamesticker. NL Stickers zijn gemakkelijk aan te brengen.


Op de sticker zit een speciale UV coating voor een goede weersbestendigheid en tevens verfraaiing (glans) van het oppervlak. Speciale actie voor nudgers. Met een NEE-JA sticker ontvang je de reclamefolders niet meer.


Sticker post

Als je een profiel bij Nudge hebt, bestel je een gratis NEE-NEE of NEE-JA sticker , die ook nog eens thuis wordt bezorgd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts