woensdag 18 juli 2018

Square jump

Trampolines al vanaf € 2online. Tijdens de openingstijden kun je Vrij Jumpen in de Jump Arena en alle Attracties uitproberen! Gedurende de openingstijden worden er ook Lessen en Activiteiten aangeboden, op die momenten zijn bepaalde Zones van de Jump Arena niet toegankelijk voor Vrij Jumpen.


Nu speciaal voor kinderen tot jaar: de Mini- Jump. Overige begeleiding kan wel meekomen en kijken vanaf het gezellige horeca-terras.

Game controls: Jump Add to your favorites Remove from favorites Add to your hearts. Unsubscribe from Circle People? Jump Square (Japanese: ジャンプスクエア, Hepburn: Janpu Sukuea, romanized as Jump SQ) is a Japanese monthly shōnen manga magazine.


Boek een Jump -Party of een ander arrangement! Reserveer je Jumpsessie met korting online! Onderstaande tarieven gelden bij een online reservering, wanneer je ervoor kiest om aan de kassa in het park te betalen, dan betaal je €meer per Jumpsessie.


Space Jump heeft twee trampolineparken een in Kerkrade en een in Maastricht.

In onze parken kan je verschillende area’s vinden die je een leuke middag garanderen. Balanceer op de Battle-beam in de Foampit area, leer nieuwe tricks op onze airbag of verbeter je skills in de Free Jump Area. Disco Jump Party Crunchy - v. Met dit arrangement boek je een Jump Party – Crunchy, maar dan met discolichten en de vetste beats! Speel Square Jump , het gratis online spel op Y8. Klik hier om Square Jump te spelen.


De beste gerelateerde spellen vind je hier. De overige openingsuren zijn Reguliere Jumpuren voor de leeftijdsgroep vanaf jaar. Natuurlijk is er ook van alles voor jullie te regelen op zo’n dag of avond: van lessen tot wedstrijdjes en natuurlijk ook het nodige eten en drinken.


We denken graat met je mee over de perfecte invulling van jullie Jump Experience. Contacteer ons voor de mogelijkheden bij de Jump XL vestiging bij jou in de buurt. Jump -in introduceert ‘Unlimited jumpen’.


Op maandag, dinsdag en donderdag kun je blijven tot 19. We organiseren ook allerlei activiteiten, zoals jumplessen, freerunlessen en trampolinefitness. See if you can find the exit portal while lighting up your own path.


Directions: Use the arrow keys to move through the maze.

The path will light up as you discover. Bij Jumpsquare doen we er alles aan om de klantenbeleving centraal te stellen. We trekken die beleving door tot in elke vezel van het park.


MINI JUMP PARTY - Crunchy - v. Open vandaag: Gesloten Kom hier jumpen. Jump Party - Vanaf jaar: Ga met je vrienden en vriendinnen helemaal uit je dak en spring erop los in de verschillende areas. Je kunt bijvoorbeeld lekker springen in de foampit, slingeren van de trapeze of Extreme Dodgeball spelen. Of leer samen de vetste tricks van de Jump -Masters. Arrangement - Jump party Pizza.


Het grootste trampolinepark van Wormerveer. Vier je feestje bij Street Jump ! Een dag om nooit meer te vergeten. Gezellig met al je vrienden en vriendinnen op pad om een prachtige dag te beleven.


Naast het trampolinespringen ontvangt de jarige job een cadeau en zorgen we voor een hapje en een drankje. Kom Jumpen in het grootste en tofste indoor trampolinepark van Haarlem en omstreken. Jumpen is bij Jumpsquare in Rijswijk dus niet alleen maar op een trampoline springen. De oorsprong van Jumpen ligt in Amerika en daar zijn trampolineparken al enorm populair. De combinatie van JUMP - SPORT - FUN - TRICKS spreekt iedereen aan.


Om onze allerkleinste gasten kennis te laten maken met ons trampolinepark, kunnen zij op speciale tijden komen jumpen. Kinderen tot jaar kunnen naar hartenlust komen springen, spelen en lekker gek doen op speciale tijden. Welkom bij Jumping Almere Geeft u binnenkort een feest, maar weet u niet goed hoe u dit zou willen inrichten?


Dan nemen wij graag uw zorgen uit handen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts