maandag 3 oktober 2016

Capi lux bloempot

Exclusieve collectie bloempotten. Dutz, Des Pots en Pols Potten. Diverse Bloempotten Uit De Lux Collectie. Alle bloempotten vind je op beslist. Bestel snel jouw plantenbakken.


Capi lux bloempot

Capi Europe maakt bijzondere design bloempotten voor binnen en buiten. Met deze bloempotten creëer je een moderne en strakke woonkamer. Een moderne bloempot die spreekt in elke omgeving.


Ondanks de simpele look en de basic kleuren van deze bloempotten , hebben ze een grootse en luxe uitstraling. De perfecte basis voor een tijdloze omgeving met een sterk karakter. Elke serie heeft een uniek design in verschillende maten en kleuren.


Capi lux bloempot

Capi Nature is een serie die is geïnspireerd door vormen en structuren uit de natuur. Hierdoor worden de planten één met de potten. De potten worden geproduceerd in Nederland. De bloempotten zijn er in allerlei soorten en maten. Zo zijn er vierkante, ovale en ronde potten.


De serie wordt gekenmerkt door een herkenbare stijl en heeft een zeer hoog afwerkingsniveau. Daarnaast zijn de potten vorst- en uv-bestendig en is elke pot een echte lichtgewicht. Snel in huis Veelal gratis verzonden. Mocht er tijdens de serviceperiode iets gebeuren met jouw Capi pot, neem dan gerust contact op met onze servicemanagers. Capi Lux - Pot rechthoekig 25x25x- Zwart.


Capi lux bloempot

Zij helpen je graag verder! Uiteraard kun je ook bij onze servicemanagers terecht voor vragen over jouw Capi product. Ontdek alles van Capi online bij Wehkamp.


Voor 23:bestel morgen in huis. Dit assortiment bestaat uit twee basiskleuren, wit en antraciet. Waar Capi om bekend staat zijn de collecties met verschillende designs en stijlen. Capi bloempotten in diverse designs en stijlen. Naast de bekende ronde en vierkante bloembakken, heeft de Lux serie ook grote bloempotten in hoge en smalle modellen.


Capi plantenbakken zijn gemaakt in Nederland en van zeer hoogwaardige materialen. Uitstraling is zelfs nog mooier als echt graniet. Het composiet heeft geresulteerd in een ijzersterke lichtgewicht plantenbak van topkwaliteit.


Have a look at our current job opportunities. Our dedicated HR team will respond to your application within five working days. De Capi Nature Rib bloempot is gebaseerd op natuurlijke vormen en heeft een geribbeld patroon dat de potten een speels karakter geeft. Laat uw tuin er weer als nieuw uitzien met de bloempotten van Capi ! Dit is een lichtgewicht terrazzo pot voor in de tuin.


Capi lux bloempot

De capi europe nature rib geeft een natuurlijke touch aan je tuin. Deze bak zal elke binnen- of. De mooie pot lijkt van steen, maar is helemaal gemaakt van stev.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts