dinsdag 18 oktober 2016

Rolgordijnstof verduisterend

Rolgordijnstof verduisterend

Net als bij onze complete rolgordijnen op maat hebben we transparante rolgordijnstof , semi transparante rolgordijnstof , verduisterende rolgordijnstof maar ook rolgordijnstof met een motief. Gebruik de filter aan de linkerkant of kies een categorie hierboven en zoek je nieuw rolgordijndoek uit. Zeer fijn ribbel effect met witte warmte werende achterzijde.


Achterzijde verduisterende stoffen De achterzijde van verduisterende stoffen kan zowel in het wit zijn uitgevoerd als in een kleur die oveenkomt met de voorzijde van de stof. Bij de afbeeldingen van verduisterende stoffen wordt op het omgeslagen hoekje linksonder de kleur van de achterzijde weergegeven. Verduisterende rolgordijnstof op maat. Optimaal dus voor de slaapkamer of kinderkamer.


Een aantal verduisterende rolgordijnstoffen hebben aan de achterkant vaak een extra laag in een andere kleur, vaak wit. Van wolken, sterren en stippen in sprekende kleuren tot een fijn dessin in naturel tinten. Doordat de rolgordijnstof verduisterend is met een witte achterkant, worden licht en warmte weerkaatst.


Gordijnen zijn er in vele kleuren en soorten. Daarom hebben wij ook een uitgebreid assortiment verduisterende stoffen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om voor een motief te gaan of juist een effen kleur. Grote voorraad met snelle levering Wij hebben een grote voorraad waardoor stoffen altijd snel geleverd kunnen worden.


De rolgordijnen hebben een maximale krimptolerantie van. De verduisterende rolgordijnen uit de FRIDANS serie zijn tijdelijk niet verkrijgbaar, omdat de kwaliteit van het product op dit moment niet gegarandeerd kan worden. Kwaliteit heeft bij ons altijd de hoogste prioriteit. Een goed alternatief voor een verduisterend rolgordijn zijn de rolgordijnen uit de TRETUR serie.


Rolgordijnstof verduisterend

Uiteraard kunnen deze verduisterende gordijnen ook in andere ruimtes gemonteerd worden waar u het verduisterd of donker wilt hebben. De raamdecoratie werkt ook erg goed tegen de zon door de isolerende coating. Ondanks de verduisterende stof blijft er een kier aan beide zijkanten. Als je op zoek bent naar dé perfecte rolgordijnen waarmee je iedere kamer in huis donker kunt maken, dan ben je bij Kwantum aan het juiste adres.


Hierdoor kan na plaatsing door krimp van het doek een grotere lichtkier ontstaan. De kleur moet dan ook perfect aansluiten op de omgeving. Om die reden bieden wij een grote collectie stoffen aan. U hebt daarbij de keuze uit twee hoofdtypen: lichtdoorlatend en verduisterend. Maar ook in andere vertrekken kan het wenselijk zijn om alles geheel te verduisteren.


Rolgordijnstof verduisterend

Deze rolgordijn collectie bestaat uit decoratieve en uni verduisterende rolgordijnstoffen. Onze rolgordijnen worden steeds op maat gemaakt en dit met de grootste zorg voor kwaliteit. Kies standaar verduisterend met een fijne of linnen structuur of plissé duo rolgordijnstof. Ook met de filter aan de linkerkant kun je je eigen losse stof kiezen.


Om online te bestellen hoef je alleen de hoogte en breedte van je oude rolgordijnstof te weten. De Online Shop met de grootste collectie zonneschermen, jaloezieën, rolgordijnen, plissés, lamellen, insectenweringen, rolluiken. Je wilt goede rolgordijnen waarmee je een kamer goed donker kan maken. Of het nu gaat om je eigen kamer of die van de kleine.


Het gaat erom dat je aan een goede nachtrust komt en uitgerust wakker kan worden. Helemaal in de zomer zijn deze verduisterende rolgordijnen een perfecte uitkomst. De stof van onze verduisterende rolgordijnen is namelijk 1 verduisterend , waardoor u een optimale nachtrust kunt behalen.


Een verduisterend rolgordijn op maat is erg geschikt voor uw slaapkamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts