dinsdag 18 oktober 2016

Behang new york

Fotolijsten, behang , verf en meer! Heeft u een vraag over een van onze producten? Al de leukste muurdecoratie! Bekijk de mooiste kapstokken. Geef je interieur een boost!

Of bezoek één van onze winkels. Kom in kerstsferen door naar Engeland te varen. Maar natuurlijk is er veel meer te zien en beleven. Wat precies het verschil is? Papieren behang is gemaakt van papier en wordt in delen geleverd.


Je moet hierbij de delen zelf insmeren met lijm en bij het opplakken de verschillende delen iets over elkaar heen plakken. Kies uit ons ruime assortiment en koop uw behang online! Eijffinger behang al jaren koploper op het gebied van behang trends, met als absolute topcollectie Pip Studio behang.

Fleur het thuis op met hoogwaardig fotobehang. Bij ons vind je een breed assortiment vol modern behang. De bezorging is altijd snel en gratis. Dankzij zorgvuldig uitgekozen foto's haal je de business spirit binnen.


Het behang is biologisch afbreekbaar. Je hebt dus geen last van vervelende luchtjes. New York fotobehang op maat. In het behang zitten geen zware metalen. Dwaal door vergeten straatjes, langs grote gebouwen en historische bruggen, gewoon in je eigen kamer!


Perfect voor een urban interieur of gewoon omdat je droomt van die ene stad. Wij printen uitsluitend op PVC-vrij vliesbehang. Ook is het behang geurloos.


Ons vliesbehang voldoet aan de Europese standaarden voor brandveiligheid en de nieuwe normering voor VOC-emissies.

Javascript is uitgeschakeld. Gratis verzonden en snel in huis. Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. Dit fotobehang van fotobehang4you is in diverse afmetingen leverbaar: afmeting: o. Om het behang te laten passen op jouw muur kun je kiezen uit diverse afmetingen.


Het vliesbehang dient aangebracht te worden met universele behanglijm welke geschikt is voor vliesbehang. Tijdens het aanbrengen van het behang kun je dit nog enigszins corrigeren. Vliesbehang is zowel gemakkelijk aan te brengen als te verwijderen, waarbij je geen behangtafel of afstomer nodig heeft.


Je brengt eenvoudig de lijm aan op de muur en het behang kan worden geplakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts