maandag 10 oktober 2016

Artifort tongue

Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. Nú moderne bankstellen van stof!


A designchair that whispers gently and whose flowing shape and subtle colours make it possible to create interior seating accents easily and expressively. Al snel na de show wordt hij freelance ontwerper voor Artifort. Het is de start van een lange en vruchtbare samenwerking.

Zijn ontwerpen onderscheiden zich door de opvallende sculpturale vormgeving. De speelse fauteuil met vloeiende belijning is een echte eyecatcher. Het vloeiende design van de fauteuil kan in veel kleuren worden gelever waardoor u eenvoudig zitaccenten kunt leggen in uw interieur. Niet te opvallen maar toch sprekend. De fauteuil is zelfs opgenomen in het Museum of Modern Art in New York.


De moderne fauteuil met vloeiende lijnen is een echte eyecatcher. Industrieel ontwerper en afgestudeerd in beeldhouwen, zijn creaties worden in onder andere het Museum of Modern Art in New York getoond. Fabrikant van design stoelen, design fauteuils, design banken in kleurrijke stoffen en van bekende designers zoals Pierre Paulin.

Deze vering is uit één stalen draad gevlochten en verhoogt het comfort en duurzaamhei terwijl het productietijd bespaart. Bekleding: Tonus in de kleur rood (Kvadrat). Artifort breekt in de jaren door met Epeda-binnenvering.


Vorige Artikel van Volgende. Aantal Voeg toe aan winkelwagen. Deze fauteuil is er echter één die spreekt. De Tongue fauteuil kan goed toegepast worden als entreemeubilair. Onbekommerd en nonchalant.


Zonder het achterste van je tong te laten zien, kunnen met deze chique zitstoel die behept is met een vloeiende vorm, sprekende zitaccenten in het interieur aangebracht worden. Dit speelse ontwerp is een ware eyecatcher. Juist zoekende naar een veelzijdige eetkamerstoel met een krachtige uitstraling? Op basis van bijzondere materiaalcombinaties ontstaan creatieve ontwerpen met een aparte vormgeving en niet-alledaagse kleuren.


Een bank vormt een meerwaarde voor elk interieur en is een lust voor het oog. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Eigenzinnig design, strak gestoffeerd met vloeiende lijnen en een fantastisch zitcomfort. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Te bewonderen in collecties van het Museum of Modern Art en Centre Pompidou.

Seine Entwürfe bestechen durch ihre auffällige skulpturale Gestaltung. Geen woorden kunnen omschrijven hoe subtiel deze sprekende fauteuil in de vorm van een tong is. Een klassiek ontwerp van Pierre Paulin voor Artifort. Tongue is een sprekende fauteuil, in de vorm van een tong.


Deze moderne stoel heeft een heerlijk zitcomfort. Voor meer informatie, neem contact op met onze klantenservice. Pierre Paulin studied stone carving and clay modeling at the Ecole Camondo in Paris in the early fifties where he began designing furniture for Thonet.


De beste tweedehands artifort fauteuil resultaten. Aanbod van leden en sites zoals Ebay. Vergelijk prijzen en filter op plaats en tijd van de advertentie.


Wij helpen je de beste 2dehands koop te vinden! Wij Stofferen, bekleden en herstofferen o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts