donderdag 20 oktober 2016

Trappenlak wit

Trappenlak wit

Klus artikelen voor lage prijzen. Bestel al je klus artikelen online. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Maar let wel op bij witte en lichte kleuren, je ziet hier wel modder, haar en ander vuil op. Regelmatig schoonmaken is dus een must.


Ook kan bij sommige merken vergeling optreden, zoek dit van te voren uit als je geen zin hebt om de trap na een aantal jaren bij te werken. Het beschermt en verzorgt uw hout en geeft uw hout een prachtige dekkende eindlaag. CetaBever trappenlak is ook verkrijgbaar als transparante variant. De trappenlak verzorgt het hout en zorgt voor een kleurloze eindlaag waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. De Rambo traplak zuiver wit dekkend 7ml is een lak die de beste bescherming biedt aan trappen, trapopbouwdelen en betimmeringen.


De lak is kras- en slijtvast, vergeelt niet en is reukarm. Daarnaast is de lak makkelijk aan te brengen en droogt het snel. Sigma S2U Nova Traplak Soft Satin een keiharde zijdeglans trapverf met anti-slip! Deze nummer traplak zorgt voor een buitengewoon resultaat binnenshuis. Traptreden vragen door het intensieve gebruik om een slijtvaste, sterke verf.


Trappenlak wit

Histor Perfect Base trapverf wit 7ml is dan ook uitermate geschikt voor uw trap, vloer of plinten. De trapverf is watergedragen en erg snel droog, zodat u de trap snel weer kunt gebruiken. Gereedschap - Verf - Behang.


Alles om te klussen op beslist. Geschikt voor alle zacht- en hardhouten trappen. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Onze tip: kies wit of crème. Als je er later op uitgekeken bent kun je altijd nog een andere kleur kiezen zonder heel vaak over te hoeven schilderen.


Naast de verf heb je natuurlijk nog meer nodig. Let erop dat je van het ene er maar nodig (Sint Marc) terwijl je van het andere er meer nodig hebt. Hermadix trappenlak extra anti-slip wit - liter is eenvoudig en snel te bestellen bij Bullstore. Wil je de trap liever in een transparante kleur of houtkleur? U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten.


Cetabever trappenlak transparant zijdeglans anti-slip blank - 7ml. Elke dag wandelen diverse types schoenen en diverse gewichten mens de trap op en af. Trappenlak JavaScript seems to be disabled in your browser. Een goede trapverf biedt de nodige bescherming aan de trap zelf en is extra hard en bovendien kras- en slijtvast. Een dergelijke traplak wit of eender welke andere kleur is er eentje op basis van urethaan-alkydhars.


Trappenlak wit

Meer informatie vindt u in onze webshop. GAMMA traplak transparant zijdeglans 7ml is een kleurloze, kras- en slijtvaste lak voor het duurzaam beschermen van trappen binnenshuis. De KARWEI lak matglans wit extra dekkend 7ml is een krasvaste lak. De lak heeft een mooie matte uitstraling en behoudt zijn kleur, ook in donkere ruimtes. Deze lak op waterbasis droogt snel en is reukarm.


Ik zou graag de trap mat zwart willen schilderen en het liefst een antislip lak. Het zijn open trappen treden, die nu wit zijn (nieuwbouw huis) wat en hoeveel ik ongeveer nodig? Beste Jan, We kunnen deze voor je mengen in de kleur zwart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts