maandag 24 oktober 2016

Leuke ideeën voor je kamer

Betaal eenvoudig en veilig met iDeal. Vergelijk en bespaar geld. De beste last minute aanbiedingen. Ontdek of herontdek Nederland. Voordelige kledingkasten online! Haal nog meer uit je geld.

Doe mee en profiteer nu nog van deze mooie deal! Bestel kamerinrichtingen online. Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt!


Wij hebben wat ideeën voor je op een rijtje gezet. Misschien zijn ze een bron van inspiratie voor jouw lege kamer thuis, waar jij zelf je eigen draai aan kunt geven. Op deze manier krijgt de lege kamer een andere én vooral leukere functie dan een berghok of logeerkamer.

Bekijk het bord leuke dingen voor op je kamer van fardausytske op Pinterest. Een leuke DIY is je hoofdeinde afwerken met nagels. Sla een leuk patroon of ritme van nagels in het hoofdeinde van je bed voor een uniek effect. Dit kun je ook toepassen op bankjes, stoelen of poefs. Kies tenminste zacht en romantische lamp voor in je slaapkamer als sfeerverlichting.


Heb jij nog een leuk idee? Laat het me hieronder weten! Zijn de kinderen uit huis of heb je altijd al een lege kamer gehad waarvan je niet wist wat je er mee moest doen?


Dan wordt het hoogtijd om die loze ruimte te vullen! Leuke dingetjes voor in je kamer. Ik hoop dat je iets hebt gehad aan deze slaapkamer ideeën. Als je zelf nog leuke inspiratie voor de slaapkamer hebt of juist andere interieur ideeen die je kunt toepassen op zowel je slaapkamer als de rest van je woning, stuur ze dan zeker in dan verwerk ik die in een volgend stuk over slaapkamer ideeen.


Ben je op zoek naar originele slaapkamer ideeën ? Ideeën voor een leuke meisjeskamer. Tips voor het inrichten en inspiratie foto's van moderne en landelijke slaapkamers vind je hier. Elk meisje heeft zo haar eigen wensen voor de slaapkamer.


Je moet goed nadenken over kleurgebruik in de slaapkamer en zorgen voor de nodige rust en ontspanning in deze ruimte.

Om je hierbij te helpen hebben we alle blogs over slaapkamer inspiratie voor je op een rij gezet. We hopen je zo voldoende te kunnen inspireren om van jouw slaapkamer een waar droompaleis te maken. Spullen voor in je kamer doen het altijd goe prima dus als cadeau ideeën voor tieners. Denk aan nep cactusplantjes, fotolijstjes, lampjes, opbergdozen, posters en dergelijke. Droogbloemen zijn een leuk duurzaam cadeau en stijlvol op een tienerkamer.


Muurverf ideeën met stencils. Kies je favoriete motief en stencil de hele muur of een deel ervan. Door de herhaling van het motief, lijkt het of je een supertrendy behangetje hebt gebruikt, maar je kunt er stiekem gewoon weer overheen verven als je er genoeg van hebt. Een paar maanden terug plaatste Serena van Beautylab. Dit is echt een DIY voor dummies, dit kan iedereen!


Ze laat in het artikel met foto’s zien hoe je zo’n leuk waxinelichthoudertje van een glazen potje en wat verf kunt maken. Ook leuk voor ’s avonds in de tuin als het weer mooier weer is! Een tv in een kleine kamer plaatsen. Misschien niet iets waar je dagelijks over nadenkt, maar het kan zeker geen kwaad om er even uitgebreid bij stil te staan. Doe je het verkeer dan kun je ervoor zorgen dat een kamer er kleiner en benauwder van wordt.


Echter, als je kiest voor grote, lichte kasten die ook op de juiste manier worden verlicht door LED-lampjes, lijkt de ruimte groter terwijl je toch een dubbele hoeveelheid opbergruimte hebt. Hoewel dit erg logisch klinkt, moeten we ze niet onderschatten. Enkele planken boven je bed of boven je tafel bieden toch extra opbergruimte zonder massaal plek in te nemen in je kamer. Het ziet er ook nog eens heel leuk uit wanneer je boeken afwisselt met vaasjes, planten of andere spullen.


Je huis inrichten is nodig als je verhuist, maar ook als je weer eens wat nieuws wilt. Er zijn veel manieren om je huis in te richten, en heel veel leuke ideeën voor je woonkamer, slaapkamer en verdere interieur. Huizen inrichten is veel werk, maar wel heel leuk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts