donderdag 13 oktober 2016

Modern wit bureau

Grote selectie en €verzendkosten! Kwalitatief en weer helemaal in. De beste materialen voor je tuin! Loungemeubels voor elke smaak. Ontspannen in je eigen tuin! Een Tuintafel voor iedereen.

Ideaal voor balkon, terras of tuin! Tuinmeubelen voor elke smaak. Voordelige ergonomische kantoor bureaus. Vind eenvoudig het bureau van uw keuze.


Een compact bureau van slechts 1centimeter breed past overal in huis en kan alsnog veel opbergruimte bieden in de vorm van lades of deurtjes. We werken steeds vaker vanuit huis. Daarom is het design van bureaus nóg belangrijker.


Naast het feit dat een bureau vaak praktisch is, is het natuurlijk ook belangrijk dat hij in je interieur past.

Heb jij een moderne , strakke inrichting? Kies dan voor een lak wit – of zwart bureau. Heb je een wat meer industriële look in jouw huis? Een steigerhouten bureau kan eigenlijk altijd! Misschien heb je fysieke redenen om een computertafel aan te schaffen.


Moderne computertafels passen zich aan jou aan. Bij de productie van dit nieuw soort bureaus is rekening gehouden met dat wat een computer van jou vraagt, zodat je altijd een goede zithouding hebt. Of je nu thuiswerkt, op kantoor achter de computer zit of je huiswerk moet maken: achter een goed bureau zit (of sta) je beter. Daarom zijn onze bureaus ergonomisch verantwoord.


De Genua heeft een mooi eigentijds design met strakke lijnen en een hoogglanzende witte kleur. Het bureau heeft drie laden en een open vak dat gelijk loopt met het tafelblad. Handig voor bijvoorbeeld het opbergen van papieren of het toetsenbord en de muis. Modern bureau voor een tienerkamerserie in Scandinavische look, wit of licht-structuureikenkleur.


Rechts met planken voor tower etc. Onderscheiden met het milieukeurmerk Der blaue Engel. Wanneer je een bureau gaat kopen, bepaal dan vooraf goed wat je wensen zijn.


Zit je bijvoorbeeld dagelijks aan je bureau te werken, dan is het belangrijk dat je het bureau op de juiste hoogte kan instellen.

Gebruik je het bureau maar een enkele keer voor je laptop? Dan is misschien een smal bureautje of een laptoptafel iets voor jou. Het kantoor van de toekomst ligt binnen handbereik. Het is bedacht voor wie erin werkt.


Zo houd je een schoon en overzichtelijk. Bureaus en kantoor ladeblokken. Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils.


Studeren en werken is leuk aan een IKEA bureau. Witte bureaus vind je makkelijk via Vergelijk. Ruime keuze en scherpe prijzen. Meer geluksmomentjes thuis. Maak van jouw huis jouw thuis.


Ontdek ons unieke woonassortiment online. Toegevoegd aan mijn verlanglijst. HARVARD - Bruine leren stoel. KARA - Wit bureau met lade. En voor bureaus betekent ergonomisch: in hoogte verstelbaar.


Deze in hoogte verstelbare bureaus laten je in elke gewenste positie werken. Zo heb je een bureau die altijd bij jouw wensen past. Ook ergonomische bureaus zijn bij DesignOnlineonline te bestellen! Alle bureaus en tafels zijn gemaakt voor langdurig en intensief gebruik.


De mensen staan centraal: de stoel zit goe de sfeer zit goe de akoestiek, de techniek, het bureau. Om ergonomisch verantwoord te werken hebben we ook diverse in hoogte verstelbare bureaus. De gemiddelde hoogte van een bureau is 72. De hoogte instelbare bureaus kunt u in hoogte verstellen van 62cm tot 82cm. Gedaan met saaie houten bureaus ! Bij Alterego vindt u een ruime keuze aan bureaus en ladeblokken die uw werkruimte zullen verfraaien en een moderne toets zullen geven.


Maar ook niet tegen elke prijs! Al onze modellen zijn betaalbaar en de prijzen zijn eerlijk. Van fijne thuiswerkplek tot relaxte computerhoek, wij hebben het voor je!


Natuurlijk wil je een goede werkplek als je thuis werkt. Ook voor je kinderen zijn goede bureaus en bureaustoelen heel belangrijk om op een comfortabele manier hun huiswerk aan te maken. Bij wehkamp ben je aan het juiste adres voor al je bureauwensen.


In ons uitgebreide assortiment vind je vast en zeker precies wat je. Zo houdt u een schoon en overzichtelijk. Schuif een ladeblok onder of naast uw bureau , zet er een in uw kledingkast of gebruik hem als nachtkastje.


Gunstig geprijsd en gratis geleverd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts