dinsdag 25 oktober 2016

Achterwand glas

Met Of Zonder Print, Maar Altijd Op Maat! Prachtige wanddecoratie achter uw fornuis, eenvoudig schoonmaken, hoge kwaliteit. Maak van je huis een thuis. Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.


Onze glazen achterwanden worden op maat gemaakt, inclusief uitsparingen voor bijvoorbeeld stopcontacten, afzuigkap, keukenkasten of lepelrekken. Glazen keuken achterwand volgens jouw wensen! Je kunt je glazen keuken achterwand precies zo samenstellen als jij dat zelf wilt, in elke gewenste kleur!


Keuken achterwand glas met print. Ook onze glazen keuken achterwanden met print zijn erg populair. Dit komt doordat onze prints een tijdloze en unieke uitstraling hebben. Of u nou opzoek bent naar een achterwand met een reliëf print of een achterwand met een graffiti print. Wij hebben voor ieder wat wils.


Achterwand glas

Glas als achterwand in uw keuken. Deze vorm van keuken achterwand design is een originele en moderne manier om uw keukenwand een strak uiterlijk te geven met glas. Hygiëne in de keuken In plaats van tegels kan u ook gebruik maken van glas als achterwand. Een glazen keukenachterwand is zeer stijlvol, mooi en strak en in vele kleuren leverbaar. Jouw glas komt direct uit de fabriek en kan hierdoor tegen scherpe tarieven worden aangeboden.


Zo betaal jij minder voor exact dezelfde keukenwand. Je hebt bij ons al een volledige glazen achterwand vanaf 6euro, inclusief inmeten en montage. Het is de kers op de taart, de glazen achterwand maakt het helemaal af. Wij vonden het zo mooi, maar hadden wat schrik voor het onderhoud (vooral achter de kookplaat). Maar je ziet bijna niet dat het vuil is!


Achterwand glas

Wekelijks met het product onderhouden is voldoende en maakt het nog makkelijk en streeploos schoon ook. Een achterwand in jouw keuken kan zorgen voor een opvallende eyecatcher. Je kan namelijk kiezen voor een design dat past bij jouw kookplaat.


Doordat een keuken achterwant meestal van roestvrijstaal is, kun je deze gemakkelijk schoonmaken. Wil je meer inspiratie over schillende achterwanden ? Wanneer u uw glazen keuken achterwand heeft gekozen is het eventueel noodzakelijk om het glas te laten bewerken. U heeft hierbij de keuze uit om het glas te laten slijpen en gaten in het glas laten te boren. Indien er sparingen in het glas moeten komen kan Glasdiscount. Het leuke aan glas is de verschillende kleur mogelijkheden.


Een dekkend gekleurde keukenachterwand geeft een keuken een hele andere look! In onze fabriek brengen wij een keramische lak aan op de achterzijde van het glas. Na het harden van het glas is deze lak onderdeel van het glas geworden.


Hierdoor is de kleur UV bestendig en krasvast. Een glazen achterwand voor uw keuken is stijlvol, krasvast, hittebestendig en zeer goed schoon te houden. Bestel nu bij onze webshops! Onze spatschermen van hittebestendig glas zijn uitermate geschikt als achterwand voor de kookplaat of gootsteen.


Omdat we direct printen op het glas is het resultaat subliem. De spatschermen zijn eenvoudig schoon te maken met water. De achterwanden kunnen gemaakt worden met spitse of afgeronde hoeken. Ideaal voor achter de kookplaat of gasfornuis!


Achterwand keuken van glas bij De Voordelige Groep. Uiteraard kan het zijn dat de achterwand van glas voor de keuken nog niet helemaal aan uw wensen voldoet, omdat u de achterwand in een speciale kleur zou willen veranderen. Ook hier bieden wij graag de oplossing met glasverfsets voor keukenachterwanden. U kunt de op maat gemaakte glazen. Met een glazen keukenachterwand maakt u uw keuken in één keer mooi af.


Achterwand glas

De hier getoonde glazen keukenachterwand is van 6mm helder gehard veiligheidsglas. Optioneel zijn voor de montage stuks puntbevestgingen bij te bestellen. Deze komen op ±30mm uit de hoeken van het glas en zorgen dat het glas een stukje van de muur komt. Een keuken achterwand in glas kan uitgevoerd worden in een hardglazen variant en een (goedkopere) normale variant. De keukenachterwand waar het glas opgeplakt wordt moet strak afgewerkt zijn.


Houdt rekening met de hoogte van een glazen achterwand , deze kan massief over komen als deze te hoog wordt, hetgeen afbreuk doet aan uw nieuwe spatwand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts