woensdag 10 augustus 2016

Snelgrondverf

Snelgrondverf

Sneldrogende, goed vullende, vochtregulerende grondverf voor hout, plaatmateriaal, voorbehandeld metaal en pleisterwerk. In één dag kunnen lagen worden aangebracht. GAMMA grondverf hout wit 7ml op terpentinebasis zorgt voor een optimale dekking, vulling en egalisering van de houten ondergrond bij een donker gekleurde eindlaag. Een sneldrogende grondverf voor binnen en buiten.


Belangrijkste eigenschappen: Goede vloeiing en vulling. Geschikt voor op hout, board en metaal. Stel uw vraag dan via ons contactformulier. Grondverf die supersnel droog is!


Vandaag bestel morgen in huis! Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk. Met Histor Perfect Base snelgrond wit 7ml kun je aardig wat tijd besparen. De verf is namelijk geschikt voor binnen en buiten en is sneldrogend. Flexa hout grondverf sneldrogend wit l is een matte grondverf op waterbasis voor binnen en buiten.


Flexa sneldrogende grondverf is bij graden al stofdroog na. Alkydhoudende grondverf met organisch oplosmiddel. Tenco SNELGROND WIT, van Touwen. Online grondverf kopen MaCaVerf.


Tot goedkoper op Topmerken! Epanol voorheen Excess Stocks is een product van Akzo. Topverf van alle merken koop je online bij Verfwinkel. Vóór 23:bestel morgen in huis! Sneldrogende xyleenvrije grondverf voor binnen en buiten op basis van alkydhars en kleurechte pigmenten.


Speciaal voor houten ondergronden waarbij door weersinvloeden. HORNBACH universele snelgrondverf gronden. Als je een schilderklus dezelfde dag nog wilt afmaken kun je kiezen voor een snelgrondverf. Over deze laag kun je dan, afhankelijk van het merk, al na twee uur een laklaag opzetten.


Uiteraard niet vergeten de grondlaag te schuren en stofvrij maken voordat je gaat lakken. Je bent natuurlijk ook welkom om langs te komen op de Antwerpseweg in Gouda! De slechte verflagen zijn verwijderd en geschuur en dan gaan we het resterende schilderwerk ook schuren met Phet liefst machinaal. De kale delen gaan we nu één keer gronden met een verdunde snelgrondverf , waarom met snelgrondverf , omdat hij wat agressiever is en dus een betere hechting heeft en snel droog is. Voor de kozijnen de kwast.


Ook kun je preciezer werken met een kwast. Boonstoppel verf, Webshop. Direct kopen Product info. TENCO GRONDVERF GRIJS 250ML. Snelgrondverf het beste aanbrengen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts