dinsdag 18 oktober 2016

Ambachtelijke meubels

Bezoek Goossens Wonen in Zevenaar en ontvang gratis en vrijblijvend interieuradvies. Bekijk online de mooiste lampen ! Hier staat relaxen voorop. Snelle levering en gratis retour!


Geef je interieur een persoonlijke toets.

Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Voeg Karakter Toe In Huis Met Onze Stijlvolle Meubels. Design, Direct Van De Makers. Op naar woonwarenhuis OTTO. Ambachtelijke meubels Reeuwijk Geopend van maart tot juni op zaterdag van 9. Of maak een afspraak, tel.


AvA Meubelen is het adres voor al uw ambachtelijke meubelen op maat.

We verwerken bijna alle houtsoorten tot uw droommeubel. Kasten, bedden, tafels en meer. FJB Meubels is úw ambachtelijke meubelmakerij met een groot assortiment in steigerhout, vintage-industrieel en eiken meubelen , neem eens een kijkje op onze website. Dé landelijke woonwinkel in Heeswijk Dinther voor ambachtelijk gemaakte meubelen.


Maak kennis met Hedi Meubelen. Neem vrijblijvend contact op. Heeft u een creatief idee voor een bijzonder meubelstuk en zoekt u iemand die dat voor u kan maken?


Ik maak ambachtelijke meubels op maat. De slogan voor het nieuwe woonseizoen van de mensen achter Meubelidee. Meubelmakerij De Stoof maakt al meer dan jaar meubels , met passie voor hout. Wat is er nog mooier dan uw eigen idee terug te kunnen vinden in een tv kast, tafel of kastenwand voor u op maat gemaakt.


Oude eiken meubelen van natuurlijk doorleefd hout, minimaal 1jaar oud. Robuuste meubelen die uniek zijn. Gelegen op het bedrijventerrein Merum in Roermond ligt Verstegen Meubelen.


Het gehamer en de boor-, zaag- en schuurgeluiden vermengen zich met de geur van hout.

Het zijn de typerende kenmerken van een meubelmakerij waar ze nog echt handwerk verrichten. Staats Meubel is een ambachtelijke meubelmakerij die is op gezet door eigenares Sandra Staats, zij maakt in haar werkplaats op de Grote Hout of Koningsweg 2te Velsen Noord haar creaties in opdracht van haar klanten. Een ambachtelijk meubel , geheel naar uw wens gemaakt. Aan de hand van een aantal stappen is uw meubel samen te stellen. Bij een ambachtelijke meubelstoffeerder als ik kunt u terecht voor het laten stofferen en restaureren van antiek en design meubilair op een ambachtelijke manier.


De manier van meubelstoffering wordt gedaan met technieken en manieren die passen bij de meubelstijl uit de desbetreffende tijd van het meubelstuk. Naast de meubels produceren wij ook andere houten producten, zoals keukens, lijst werken voor schilderijen, hondenhokken, deuren, kozijnen, houten omheining en nog veel meer. Het ambachtelijk vervaardigen van meubels houdt in dat ik werk met massief hout. Een prachtig, bijna onverslijtbaar materiaal dat in de loop van de tijd door het gebruik steeds mooier wordt.


Mijn naam is Ivar Meeldijk en ik ben een ambachtelijke meubelmaker en meubelrestaurateur met een ruime ervaring in het ontwerpen, vervaardigen en opknappen van houten meubelen. Als meubelmaker ben ik actief in de regio Hoeksche Waar Rijnmon Spijkenisse en Dordrecht. INHOUT is gespecialiseerd in het maken van maatwerk meubels zoals boekenkasten, wandkasten, garderobekasten, TV meubels , massieve eetkamertafels, badkamermeubels en maatwerk keukens.


Onze gedreven manier van werken, creativiteit en onze passie om met hout te werken, levert een hoge kwaliteit op, wat in onze eindproducten terug is te zien. De aflevering verliep correct en perfect. De meubels zijn met zorg gemaakt en mooi afgewerkt.


Toen bleek, dat we de poten van de salontafel graag iets ingekort wilden hebben, werd ook dit keurig afgehandeld. Wij bedanken het team van Het Ambacht voor kwaliteit, vakmanschap en service.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts