dinsdag 25 oktober 2016

Reflecterende fietsjas

Bestel nu jassen op beslist. Grootste aanbod Jassen online. Fietskleding online bij LIDL. Bekijk ons gehele wielrennen fietsen assortiment online. Bespaar tot wel via kiesproduct.

Ook aan de zichtbaarheid is gedacht. Met reflecterende details op de voor- en achterzijde van het wind- en regenjack ben je goed zichtbaar tijdens slecht weersomstandigheden. Andere goede fietsjacks met reflecterende eigenschappen vind je van het merk Wowow.


Een fietsjas houdt je lichaam warm en biedt bescherming voor je schouders, buik, rug en armen tegen win regen en kou. Wanneer het waait wil je natuurlijk niet dat de wind door de jas heen gaat. Een winddichtje fietsjack zorgt ervoor dat je warm blijft tijdens het fietsen.


In de winter blijven fietsen? Een specifieke fietsjas kenmerkt zich door een langere achterkant waardoor de jas mooi valt in de voorovergebogen fietshouding.

Stretch materiaal zorgt voor bewegingsvrijheid en achterzakken bieden ruimte aan wat attributen. De grootste uitdaging bij een fietsjack is het lichaam op temperatuur houden. Wowow is een Belgische fabrikant van functionele, reflecterende sportkleding.


Dit zorgt voor extra veiligheid tijdens uw fietstochten. Reflecterend fietsjack van Wowow. Het Belgische merk is dé specialist in reflecterende fietskleding die je optimaal zichtbaar maakt op je racefiets.


Naast fietsverlichting erg belangrijk in het donker. Multilight, opbergzakje, geel (fluoreserend), gewicht: 140g. In Nederland is een fietsjas zeker geen overbodige luxe. Concreet betekent dit dat ze een verlengd rugpand en lange mouwen hebben en meestal beschikken over een antislip of in ieder geval een elastisch trekkoord in de tailleband. Deze reflecterende fietsjas van Wowow is geschikt voor in het verkeer naar werk of school.


Combineer de functionaliteit van een kwalitatieve fietsjas met reflecterende eigenschappen en je krijgt een WOWOW! Ruim aanbod aan kwalitative fietskledij met een meerwaarde. Zorg dat je gezien wordt op uw fiets ! Denk hierbij aan reflecterende tape die je overal op je fiets kunt plakken.


Naast reflectie is goede fietsverlichting ook essentieel.

Of reflecterende stroken die je met gemak om of tussen je spaken kunt klemmen. En natuurlijk zijn er ook opvallende broekklemmen die vooral voor de fietsende forens net dat beetje extra zichtbaarheid geven. Veilig in het verkeer biedt u hoogwaardige technische loopkledij met de nadruk op “ reflecterende ” eigenschappen. Onze kwalitatieve kledij biedt u, naast het nodige comfort en functionaliteit ook een verhoogde zichtbaarheid tijdens het lopen.


Zo kan jij het maximale uit je tocht kan halen. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Deze jassen zijn vaak voorzien van één of meerdere aan de volgende eigenschappen: waterdicht, winddicht, ademend en voorzien van reflecterende elementen.


Want door goed zichtbare fietsjas ben je voor andere verkeersdeelnemers nog veel beter zichtbaar. Alle Visibility fietsjassen uit ons assortiment vind je hier. Hi Vis fietsbroeken Ook een fietsbroek in opvallende neon-kleuren en met grote reflecterende elementen kan je zichtbaarheid verbeteren.


Warme fietsjas van X-tract vervaardigd uit hightech Softshell In winkelwagen. Het Craft Mist bike rain jacket voor heren is een lichtgewicht, wind-en waterdicht fietsjack. Een onmisbaar fiets kledingstuk voor in het voor-en najaar!


Ademend en met reflecterende print voor extra zichtbaarheid. Op zoek naar een fietsjack? In dit artikel geven we je tips bij het kopen van een fietsjack. Een fijne fietsjas geeft je een goed gevoel op de fiets. Een fietsjas biedt je bescherming tegen de kou en moet zorgen voor de temperatuurregeling van je bovenlichaam.


Ademend vermogen is dan ook erg belangrijk in een fietsjack. Het zorgt voor een goede ventilatie zodat je niet nat van het zweet raakt. Een goede fietsjas koop je online bij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts