dinsdag 11 oktober 2016

Pastoe

Pastoe

Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. Pastoe dressoir prijzen vergelijken. Careful design makes and shapes your living environment. It survives the changes in style and taste.


It is our mission to create cabinets of timeless beauty. Ja, tafels en kasten zijn als broer en zus voor elkaar. Wat niet op tafel ligt, zit in de kast en andersom. Bekijk alles met pastoe kast!


Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Deze stoel is destijds geïmporteerd door het nederlandse. De studio bestaat al meer dan 1jaar en heeft in die tijd een onmiskenbare signatuur achtergelaten.


Pastoe

Eén van de mooie en functionelen systemen in onze winkel. Al decennia lang is dit de norm bij de vormgeving, creaties en productie van de meubels. Bespaar tot wel via kiesproduct. Flexibele en duurzame kasten en dressoirs.


De flexibiliteit waarmee de klant zijn eigen opbergsysteem kan samenstellen is typerend. Niet gek dus, dat dit oer-Hollandse merk naam en faam heeft gemaakt met deze prachtige. Advies en voorbeelden in showroom.


Pastoe

Kies afmeting, materiaal, kleur. Vision, Joost, Landscape, Boxes. Esthetisch duurzaam en kwalitatief hoogstaand zijn. Een kast is steeds vaker maatwerk.


Met de kastsystemen, die wij in onze winkels hebben, kunnen wij eigenlijk altijd precies de kast ontwerpen die bij u past. Onder meer Maarten van Severen. Het oer-Hollandse merk bestaat al honderd jaar en in die tijd heeft zij al vele design iconen neergezet. De verwachting is dat de fabriek, de showroom en de kantoren nog deze maand in stapjes verplaatst.


Het volgt al ruim jaar haar eigen koers en heeft zo een vernieuwende, sprankelende én evenwichtige collectie opgebouwd. Onze adviseurs maken u wegwijs in de collectie. De beste tweedehands pastoe dressoir resultaten. Aanbod van leden en sites zoals Ebay.


Van de eerste eigenaar, die ze ooit opnieuw liet stofferen in de huidige stof. Van servies tot linnengoed en administratie alles is netjes opgeruimd in deze stoere kast. De mogelijheden zijn eindeloos.


Een echt Nederlands design dat gekenmerkt wordt door eenvoud en veelzijdigheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts