vrijdag 14 oktober 2016

Flexa histor

Flexa histor

Kies uit 1producten vanaf € 300. Die is niet strak in de lak! Er zijn drie thema’s: Essential, Atmosphere en Accent. Drie prachtige kleurenpaletten met intense kleuren die ook nog een heel lang hun kleur behouden door de HD color technology.


Flexa histor

Een nieuwe kleur op je muur, maar twijfel je over de kleur? De Histor perfect finish, was het plafond van de nieuwe kamer (uitbreiding op het huis) in keer gedaan. De muren van de oude slaapkamer, welke nu voor het oudste kind is, moesten we tot zelfs keer doen met de flexa variant. Het is ook gewoon ontzettend leuk om te doen! De merken Histor (voor verven en lakken voor binnen en buiten) en Rambo (buiten)beits gelden als A-merken van Sigma coatings voor de consumentenmarkt.


Sikkens verf is ook bekend als verf voor de professionele markt. Bekijk alle kleuren van Histor - kleurenwaaier. Flexa komt er hier niet meer in. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Kies je kleur met de Histor Kleurkiezer Bestel Histor Kleurenwaaiers.


Flexa histor

Bekijk onze kortingen en acties Levering via PostNL bij je thuis of op een afhaalpunt naar keuze. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw. Bij Histor helpen we je graag op weg met je verfklus.


Bekijk ons assortiment en bestel de verf of lak in de kleur of kleuren die je graag wilt online. Weet je niet precies hoe je je verfklus moet aanpakken? Gebruik dan onze handige verfkluswijzer en bekijk diverse how to filmpjes. Met Histor kom je zeker tot een perfect eindresultaat.


Benieuwd naar de krijtverf die er beschikbaar is? Ze staan bekend om de verf waar je als doe-het-zelver makkelijk mee kunt schilderen. Je hoeft er geen vakschilder voor te zijn om de verf op een mooie manier aan te brengen.


Histor kleuren zijn verkrijgbaar in alle Sikkens lakken en muurverven. Zoals ik in een ander topic (delta schuurmachine of multitool) al liet weten, moet ik dit voorjaar de buitenboel schilderen. Voor mijzelf doe ik dat met Sikkens Rubol etc. Daar heb ik prima ervaring mee en gaat lang mee. Zo wordt het aankomende doe-het-zelf project nog eens extra leuk.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. De weg naar je nieuwe droominterieur begint met het opdoen van inspiratie. Kleur bepaalt voor een groot deel de sfeer in huis.


Schilder met Histor verf voor een langdurig strak resultaat. In rood en oranje, net als in geel en verschillende tinten groen. Zoek je naar lichtblauw, donkerblauw of wellicht naar paars, grijs en taupe? Ook deze merken bieden muurverf aan in allerlei kleuren en effecten. Bedenk van tevoren goed waar je precies naar op zoek bent en kies voor de juiste soort verf.


Wij kunnen deze kleur leveren in verschillende merken lakken en muurverf. In sommige gevallen is een budgetverf helemaal geen slecht idee. Hoewel de naam Histor Monodek anders doet vermoeden zul je voor een mooi resultaat meer dan verflaag nodig hebben.


Daarbij leveren wij de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Daarom hoef je nooit te wachten op een aanbieding, bij ons bij je altijd gegarandeerd het goedkoopste uit! Latex verf is een slimme keuze voor de klusser die kwaliteit wil aan een scherpe prijs.


Deze verf droogt immers snel en is binnen tot minuten klaar voor een tweede laagje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts