maandag 31 oktober 2016

Glazen waxinelichthouder

Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.


Vind items binnen jouw budget.

Ontdek het assortiment van Wehkamp. Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Alle merken Glas waxinelichthouder. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Waxinelichthouders koop je eenvoudig online bij bol.


Neem dan eens een kijkje bij onze waxinelichthouders.

Op de Indiase waxinelichthouder zit ook glitters waardoor het een sprankelend geheel is. Glazen waxinelichthouder maken. We gaan nu een leuke glazen waxinelichthouder maken die je bijvoorbeeld kunt geven tijdens Moederdag of de verjaardag van je moeder of oma. Aangezien vlinders en bloemen een geliefd onderwerp zijn, gaan wij deze gebruiken om een bijzonder theelichthouder te maken.


Aan de hand van foto’s laten wij zien hoe dit moet. Prachtige ster van glas met oud metaal. Leuk met een waxinelichtje, wat groen en sneeuw, voor een sobere kerst. Wil je ook meer sfeer in huis brengen? Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Kleine waxinelichthouder , van glas. Voor een waxinelichtje met een Ø van maximaal cm. Dik glazen cilinder in rustique kleur, erg sfeervol met een waxinelichtje.


Een mooie blijvende herinnering, voorzien van een eigen naam of tekst. De glazen waxinelichthouder met persoonlijke gravering. Al vanaf stuk te bestellen met persoonlijke tekst.


De getinte spiegels en het getinte glas verzachten het kaarslicht en zorgen zo voor een uniek effect.

Om het geheel helemaal af te maken is de ‘never ending light cube’ voorzien van een stijlvolle houten voet. Deze waxinelichthouder met spiegelglas zal zeker indruk maken op je visite! Deze glazen waxinelichthouder is uniek, omdat het handgemaakt wordt en tijdens dit proces wordt er geen mal gebruikt. In de glazen reliek kunnen prachtige kleuren verwerkt worden, die ook op traditionele wijze gemaakt zijn.


Van deze unieke kerstboom is er maar gemaakt exclusief door Gaaf! Plaats deze glazen kerstversiering in de vensterbank of een andere plekje in het licht en het gekleurde glas zal het licht prachtig laten doorschijnen. De foto doet eigenlijk geen recht aan deze prachtige glazen kerstboom.


Handwerk,mooie warme kleuren,goede kleurverdeling als waxinelichtjes aan zijn. Afgedankte wijnflessen krijgen een nieuwe functie als waxinelichthouder. Dit ontwerp van hout en glas ziet er bijzonder gezellig uit en past perfect in bars en restaurants. Het onderste gedeelte is gemaakt van massief eiken en de bovenkant komt van een afgesneden groene of helder witte wijnfles. Maak je interieur af met een leuke kaarsenstandaard of waxinelichthouder.


Bij het inrichten van je huis denk je vast niet in eerste instantie aan kandelaars. Eerst wordt de vloer geleg zet je de meubels neer en hang je de verlichting op. Maar het zijn juist de woonaccessoires die het afmaken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts