donderdag 20 oktober 2016

Boheems glas

Shop onze badkamerartikelen! Maak een ruimte voor ontspanning. Vind iets voor alle stijlen! Keuken interieur accessoires. Geen abonnement, betaal per film.


Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.

Voordelen vanbookspot dé online boekwinkel let op: dit is een ebook. Na aankoop kunt u het ebook direct downloaden lezen kan. Je zocht naar: boheems glas ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Het maakt niet uit waar je naar zoekt of waar op de wereld je woont, ons wereldwijde platform vol verkopers kan je helpen met het vinden van unieke en betaalbare opties. Laten we aan de slag gaan!


Prachtige kom of schaal van geslepen kristal. Koop en Verkoop Antiek en Kunst op Marktplaats. Antiek en Kunst kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs!

Liefhebbers en verzamelaars van glas en kristal kunnen hun hart ophalen bij de glasveiling van Cata. Bekijk alles met boheems glas ! Dat kan uiteenlopen van antiek glas uit Romeinse tijden tot de modernste glassculpturen. Glaswerk uit Bohemen biedt hoogwaa rdig boheems kristalglas en originele kunstobjecten voor in uw interieur. Het assortiment bestaat uitsluitend uit handgemaakte kristalglasproducten uit Tsjechië. Tsjechië is een land met een jarenlange traditie van kristalglas waar het bewerken van glas tot een ware kunstvorm is verheven.


Hierdoor krijgt het glas het vermogen te schitteren als diamant. Kristal (ook kristalglas genoemd) is materiaal dat bestaat uit glas met een percentage lood(II)oxide. Glas bestaat uit een mengeling van siliciumdioxide, het voornaamste bestanddeel van kwartszand met metaaloxiden. Etsy heeft duizenden met de hand gemaakte en vintage producten die perfect bij je zoektocht passen. Het beste uit de bioscoop als eerste thuis.


Ontdek alle uitzonderlijke items die onze community van vakmensen aanbiedt en vind vandaag nog het perfecte cadeau voor je geliefde, vrienden of familie (of voor jezelf!). Kroonluchters, vazen, glazen en andere sier- en gebruiksvoorwerpen hebben hun weg over de hele wereld gevonden. Het glasblazen is een eeuwenlange traditie in Bohemen.


De oorsprong van de glaskunst gaat terug tot de oudheid. Boheems glaswerk is wereldberoemd. Desondanks heeft de kristalglasindustrie in Tsjechië zijn goede naam weten te behouden.


Het glas vindt haar oorsprong in de stad Jablonec aan de Nissa. Als jochie al hoorde ik veelvuldig verhalen over het wereldberoemd Jablonec- glas.

Rondleidingen – Tsjechisch Glas en Kristal. Je kunt dichtbij Praag vijf Tsjechische glas - en kristalfabrieken bezoeken, en het is slimmer om een vooraf geboekte groepsrondleiding te nemen dan er op eigen houtje naartoe te gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts