woensdag 19 oktober 2016

Bert plantagie bank

Bert plantagie bank

Kies online je Bank en kom proefzitten in Nederlands grootste Woonwinkel. Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies. Keuze uit meer dan 9Hoekbanken. Vind jouw perfecte bank bij DFS. Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires.


Bert plantagie bank

Online of kom naar de winkel bij jou in de buurt! Bezorging waar en wanneer je wilt. Uitgebreid Assortiment en uw bank Direct Leverbaar. Tijdloos Nederlands design meubilair. Het oer-Hollandse merk heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een designmerk van wereldformaat.


De bert plantagie collectie bestaat uit moderne eethoeken, banken en kastcollecties. De hoogwaardige afwerking maakt de bank , in combinatie met bovengenoemde kenmerken, uitermate geschikte voor plaatsing in de vrije ruimte. Bank Renio van bert plantagie is verkrijgbaar als 5-zits, 3-zits en 5-zitsbank en te bekleden in diverse rijke stoffen en hoogwaardige leersoorten. De collectie van bert plantagie bestaat uit tijdloze en eigentijdse modellen van Nederlandse bodem. Verleidelijk design tegen betaalbare prijzen.


Bert plantagie bank

Bert Plantagie - Make it Yours. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een van de belangrijkste meubelmerken in Nederland. Met de collectie banken , fauteuils, stoelen en tafels, kasten en dressoirs vertaald het merk meubeltrends op geheel eigen wijze. Dit heeft de bank te danken aan het strakke ontwerp met afgeronde hoeken.


Ontwerper Frans Schrofer heeft de bank voorzien van een zorgvuldig opgebouwde romp. Deze zorgt voor heerlijk zitcomfort. De Ryke is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Verantwoorde, pure materialen zoals massief hout, roestvrij staal en hoogwaardige stoffen en leder voeren de boventoon.


Een relatief nieuw concept is ‘Make it yours’. Bekijk alles met bert plantagie ! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! De beste Bankstellen vind je hier.


Alle modellen hebben verschillende mogelijkheden en kunt u eindeloos variëren om de juiste opstelling te creëren. Bent u op zoek naar een bank voor het hele gezin? Bij Veldkamp Wonen bent u aan het juiste adres! Het strakke ontwerp met afgeronde hoeken geeft deze luxe bank een exclusieve uitstraling. Het zitcomfort wordt gewaarborgd door de zorgvuldig opgebouwde romp met als finishing touch een ingestikte laag van centimeter zacht schuim in de hoes.


STOELEN, BANKEN , TAFELS, KASTEN. Sfeer, gezelligheid en uitstekend comfort tegen een zeer concurrerende prijs. Een oer- Hollands merk met tijdloze design meubelen.


Kleur is een van de uitgangspunten van het merk met de slogan ‘Color your. De collectie bevat zeer veel materiaalsoorten en kleuren en kenmerkt zich door een grote verscheidenheid in maatvoering en randafwerkingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts