dinsdag 25 oktober 2016

Verano rolluiken

Zoek naar markies bekleden op de nieuwe KensaQ. Ruime keuze zwembadafdekkingen! Zwembadafdekking nu al vanaf €99. Een rolluik is een multifunctioneel product.


Verano rolluiken

Met een rolluik voor je ramen kun jij niet alleen lekker uitslapen, maar het zorgt er ook voor dat jouw woning beter geïsoleerd is. Dit houdt in dat de warme lucht in de zomer minder de kans krijgt jouw woning binnen te dringen en je woning koel blijft. Dit geldt ook voor de koude lucht in de winter.


Vind een showroom of vraag een gratis brochure aan. Naast de optimale zonwering scoort het rolluik dankzij de mm dikke lamel hoog op veilighei isolatie en geluidswering. Ook ben je verzekerd van jaar fabrieksgarantie.


Verano rolluiken

Door de diverse zijgeleiders zijn de rolluiken op elk type raam of kozijn te. Door de stevige, dikke aluminium lamel scoort het rolluik hoog op veilighei isolatie en geluidswering. Het rolluik is geschikt voor ramen met een maximale oppervlakte (breedte x hoogte) van vierkante meter. Multifunctionele rolluiken. Vraag hier je brochure(s) aan en kom alles te weten over onze producten.


Je ontvangt de brochure(s) direct digitaal in je e-mailbox. Als je de brochure(s) ook per post wilt ontvangen dan ontvang je deze binnen enkele dagen op je deurmat. Voor de laagste prijs op Beslist. Bereken gemakkelijk uw prijs door in het bestelformulier uw gewenste breedte en hoogte van uw rolluik in te vullen. De rolluiken zijn verduisteren geluidswerend en isolerend.


Deze zware kwaliteits- rolluiken van het topmerk VERANO zijn geheel gemaakt van aluminium. De volgeschuimde lamellen hebben een prima isolerende werking waardoor deze rolluiken geschikt zijn voor veel toepassingen. Deze rolluiken zijn weer geschikt als zonwering, inbraakwering en geluidswering voor ramen en deuren. Verano heeft een groot aanbod in rolluiken.


Bij ongewenst bezoek blokkeren de lamellen door de ophangveer. Deze rolluiken vormen een excellente zon - en hittewering in de zomer, zeker als je voor een lichte kleur van het pantser kiest. Alle merken zwembadafdekkingen! Deze rolluik lagers van het verano rolluik zorgen voor stabiel op- en afrollen en doen geruisloos hun werk. Met één druk op de knop opent en sluit u de rolluiken.


Verano rolluiken

Heeft u er een tijdsklok op zitten dan openen en sluiten de rolluiken zich op de vooraf ingestelde tijden. Ze kunnen hierdoor niet opgetild worden. Bovendien hebben rolluiken een verduisterende, geluidswerende en isolerende functie. Goedkope A-kwaliteit rolluiken 1 op maat gemaakt. Solano Wonen is dé grootste specialist in maatwerk rolluiken in Nederland en Belgie.


Wij bieden rolluiken met hoge kortingen aan van de topmerken Alutech, Heroal en Verano. Bestel heel eenvoudig online, kom langs in onze grote showroom of maakt gebruik van onze meet- en montageservice. Jachtbemiddeling De Jong is importeur van deze fraaie en sterke boten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts