woensdag 19 oktober 2016

Overkapping zonnescherm

Wij bouwen moderne en landelijke overkappingen , benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wilt u meer weten over ons? Zoekt u meer informatie over ons? Benieuwd wat wij al gemaakt hebben?


Opzoek naar onze werkwijze?

De overkapping zonwering voor uw terras wordt onder uw overkapping gemonteerd. Overkappingen shop je eenvoudig en snel op beslist. Hierdoor komt het zonweringsdoek niet in aanraking met wind en regen.


In combinatie met de compacte opslag van het doek is het systeem daarmee zeer onderhoudsvriendelijk. Horizontale overkapping van glas. De laatste trend in de glazen terrasoverkappingen zijn rechte overkappingen.


Hierbij is het dak optisch dus helemaal recht.

De afloop van het glas, dat nodig is voor het afvoeren van regenwater, is weggewerkt in de hoogte van de aluminium profielen. Brustor zonneschermen weerstaan een windkracht van of zelfs Beaufort (afhankelijk van het model). Bij té hevige wind doet een windsensor de zonnescherm automatisch sluiten, handig als u bijvoorbeeld niet thuis bent. Tropische temperaturen in je serre of terrasoverkapping zijn verleden tijd met verandazonwering.


Het is vrijwel op iedere overkapping te monteren zowel boven als onder uw serre. Omdat je het zonweringsdoek bijna altijd ziet, zeker bij een glazen dak, moet de kleurkeuze een weloverwogen keuze zijn. Met onze terrasoverkapping verlengen we uw buitenseizoen.


Onze zonneschermen zijn niet alleen praktisch voor schaduw, maar ook aangenaam voor fijne momenten in de tuin. Hebt u al een terrasoverkapping? Of bent u van plan een overkapping te realiseren? Kom dan langs in onze showroom en vraag onze specialisten de onderzonwering te laten zien. Een verstandige keuze als u een overkapping met glas hebt.


Zo geniet u van zonnewarmte in voor- en najaar én van schaduw in de zomer. Geniet van uw terras welke tegen weer en wind beschermd is! Met een terrasoverkapping van glas kunt u uw tuinmeubels het hele jaar door buiten laten staan.


Met een zonnescherm creëer je gemakkelijk een schaduwrijk plekje.

Het doek van het zonnescherm houdt Uv-straling tegen en is waterafstotend. Zonneschermen voorkomen ook dat je meubels of gordijnen verkleuren door de zon. Kies voor een zonnescherm met knikarm voor meer gemak.


Bij Praxis vind je zonneschermen met knikarm in verschillende kleuren. Veldman maakt al meer dan 1jaar de Pergola op maat het frame van de overkapping kan van hout, staal of zeewaterbestendig aluminium gemaakt worden. De levertijd is afhankelijk van wel of geen maatwerk overkapping. Via onze online rekentool kunt u ook zelf bepalen wat een terrasoverkapping kost.


Terrasoverkappingen vallen in de categorie bijgebouwen en overkappingen. Wij zijn de specialist op het gebied van kunststof kozijnen, zonwering, dakkapellen, overkappingen en raamdecoratie in Zeeland! U heeft dan ook keuze uit verschillende typen, kleuren en dessins.


Het design van het zonnescherm is slank, modern en elegant. Voor iedere overkapping hebben wij een passende zonwering. Net zoals onze overkappingen kan je jouw zonwering samenstellen zoals jij wil. Een ruim assortiment aan kleuren en stijlen zorgt ervoor dat je volledige vrijheid hebt en een zonnescherm kan kiezen die perfect bij jou veranda past.


Bij een terrasoverkapping denken veel mensen aan een constructie met een glazen dak of zelfs een complete serre. Zonwering voor iedere veranda. Toch wil bijna iedereen even flexibel zijn als met een zonnescherm. U wilt een overkapping die u gemakkelijk kunt openen en sluiten. En dat is precies het voordeel van de SunCircle Buitentrend terrasoverkappingen.


Zonnescherm Het zonnescherm , ook wel knikarmscherm genoem zorgt voor schaduw op je terras of balkon waarbij je de ruimte eronder optimaal kan benutten. De basis van het zonnescherm is een cassette van hoogwaardig aluminium. Bij Ambiance kan je daarvoor kiezen uit maar liefst 2kleuren zonder meerprijs! Luifels, terrasoverkapping en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Soons zonwering is de specialist in zonwering voor uw horecazaak of handelspand.


Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts